top of page

30 av 30 arter er registrert – ny mann på sølvplass


Vi er halvveis i Havfisker´n 2024, og hele 237 fiskere har godkjent fisk inne på resultatlistene. Nå er også alle de tellende artene i konkurransen representert.

 

De to fiskene som manglet på resultatlisten, var havabbor og rødknurr. George Douglas sørget for årets første havabbor-registrering, med en flott fisk på 61 centimeter. Aron Bohnhorst fikk på sin side årets første rødknurr, en halvbeskjeden tass på 31 centimeter. Men årets første like fullt. Med det er altså alle de 30 artene som teller i konkurransen representert.

 

Siden forrige oppdatering har det blitt tatt en god del stor fisk. Jørgen Fulsås har notert seg for en svær pigghå, mens Lars Christian Holte har nappet opp stor lomre. Sistnevnte har også sneket seg forbi førstnevnte på resultatlisten, og ligger nå på 2. plass med 20 arter, 2108,78 poeng og et snitt på 105,44. Fulsås er dermed nede på 3. plass med 20 arter, 2087,27 poeng og et snitt på 104,36 poeng.


Daniel Gulliksen, som siden sist har fått både blåkjeft og lyr på 100+ poeng, leder fremdeles konkurransen suverent. Han står loggført med 20 arter, 2214,68 poeng og et snitt på ekstreme 110,73.

 

I skrivende stund har 24 fiskere full pott og 20 arter. 21 av disse innehar også de 21 første plassene på resultatlisten. Samtidig ha 38 fiskere allerede over 1500 poeng, mens hele 93 fiskere har fått godkjent et tosifret antall arter. Det er meget solid fisket!

 

Lagkonkurransen ledes fremdeles av Heroes of Telemark, med Tea Hentefisk, Fjordfiskegutta, Team Bomtur og Team Seeberg på plassene bak. De fire første har over 4000 poeng, fordelt på 2x20 arter.

 

I juniorklassen er ting uendret siden sist, med Martin Klavins i tet foran Isak Ulvund og Håkon Sole Frantzen. Ellers veldig hyggelig at hele 27 juniorer er med i konkurransen. Også i kvinneklassen er ting som sist, med Allis Henriksen på topp, Isabel Klausen på 2. plass og Kjersti Laerk på 3. plass.

 

Utenom de overnevnte storfiskene, har det blitt meldt inn mange 100-plussere den siste uken. Helle Nilsen sin sandflyndre på 44 centimeter, Ronny Turøy sin glassvar på 53 centimeter, Magnar Ulvatn sin makrell på 50 centimeter, Artur Klavins sin horngjel på 79 centimeter, Daniel Gulliksen sin blåkjeft på 46 centimeter, Kristian Midtlid sin blåkjeft på 45 centimeter og Morgan Vikne sin sei på 115 centimeter skiller seg særlig ut i mengden.


Vi tar også med en annen fantastisk fangst som ikke når helt opppoengmessig, nemlig Kim Ramsvik sin kveite på 135 centimeter, tatt fra land under målrettet surffiske. Slikt lar seg høre!

 

Nå er straks fellesferien over oss, og vi regner med mange innmeldinger. Vi i arrangørkomiteen kommer til å godkjenne fisk og oppdatere lister når vi rekker det, men ta høyde for ferieavvikling om ting tar litt tid. Skitt fiske i sommer!  

308 visninger

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page