top of page

Davidsen har tatt opp jakten på Davidsson

Til tross for en helg med mye vær i store deler av landet, har det blitt meldt inn mange fine fisker. Jakten på eksilsvensken som topper resultatlisten er også intensivert.

Øystein Davidsen med flott sjøørret på 50 centimeter, den største som er meldt inn i Havfisker´n så langt.

Tim Andreas Davidsson har fortsatt en god ledelse i Havfisker´n 2022. Til tross for at han bare har fisket fra land, har han klart å lande hele ti tellende arter i løpet av disse første konkurranseukene. Inkludert i denne samlingen finner vi digre fisker som berggylte på 48 centimeter og sandflyndre på 41 centimeter. Davidsson står med pene 770,02 poeng så langt, og altså et poengsnitt på 77,7.


Davidsson, som holder hus- og fisker i området nord for Bergen, later nå til å få skikkelig konkurranse av et par ivrige karer fra nabofylket Rogaland. Øystein Davidsen er nok et navn en del kjenner igjen fra fjorårets konkurranse. Den erfarne artsfiskeren og fiskeguiden fra Egersund har startet året veldig bra, og har i skrivende stund seks tellende fisker inne på listene, med et poengsnitt på meget pene 81,92 og en totalsum på 491,49. Dette plassrer ham på en foreløpig 3. plass i sammndraget.


Steffen Berntsen, også han fiskeguide med hjemmebane i Rogaland, er mannen som har inntatt 2. plassen i Havfisker´n 2022. Han har ikke det samme poengsnittet som sin sambygding, men med hele åtte tellende arter og en totalsum på 603,40 poeng, viser konkurransenykommeren at han mener alvor.


Berntsen begynte året med en meget fin blåstål på 34 centimeter, og har nå fulgt opp med blant annet konkurransens første rødspette, konkurransens første steinbit og en meget flott skrubbe. I tillegg til andreplassen er Berntsen førstemann med grand slam i kategorien sandflyndre/skrubbe/rødspette, samt førstemann med to grand slammer (berggylte/knurr/blåstål).

Steffen Berntsen er nykommer i Havfisker´n, men har allerede åtte tellende arter og to grand slammer.

Siden forrige oppdateringer har vi ellers fått hull på en tredje grand slam-byllen, lyr/lysing/sei, da Alf-Inge Steindal har notert seg for alle tre artene. Steindal ligger på en 6. plass i sammendraget med fem tellende arter. Totalt er 177 fisk godkjent i konkurransen så langt, og ca. 150 fiskere har meldt seg på. Dette er tall vi i arrangørkomiteen er veldig fornøyd med i årets første måned, og vi minner om at en altså kan melde seg på og begynne å fiske når som helst frem til konkurranseslutt 31. november.


Fullstendige resultatlister finner dere som alltid her.

154 visninger

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page