top of page

Ellevill start på det nye fiskeåret

Oppdatert: 19. jan. 2023


Havfisker´n 2023 er i gang, og for en start vi har fått. I løpet av den første uken har hele 143 fiskere meldt seg på konkurransen, og utrolige 167 fisker er registrert via FishDonkey-appen.


Når årets første oppdatering skrives en god uke inn i 2023, teller resultatlisten utrolige 46 fiskere med godkjente fisker. I tillegg har altså ytterligere 97 meldt seg på allerede. Det er helt fantastiske tall som forteller oss i arrangørkomiteen at det er mange som har brukt desember på å glede seg, og kanskje også forberede seg, til nye tak med fiskestangen.


Årets første innmelding kom tidlig på morgenen første nyttårsdag, og ikke overraskende var det den meget ivrige og dyktige junioren Leon Turøy som leverte denne. Turøy har fortsatt i samme stil, og med sine 7 arter og 522,42 poeng, har han plassert seg på andreplass i hovedkonkurransen og førsteplass i juniorklassen.


Øverst i hovedkonkurransen finner vi fjorårets andreplass, Artur Klavins. Han har allerede 550,27, fordelt på 6 arter. Også på tredjeplass finner vi en ivrig og dyktig junior, nemlig Håkon Sole Frantzen. Han står bokført med 7 arter og 482,20 poeng. 7 arter har også Kristian Haugeberg. Disse utgjør til sammen 481,89 poeng, og holder til en foreløpig fjerdeplass.Selv om året bare er ti dager gammelt, har det allerede blitt meldt inn en rekke veldig bra fisker. Ole Rosvoldsve sin piggskate på hele 104 centimeter skiller seg mest ut med sine 109,47 poeng, med Endre Hopland sin 103-centimeters av samme art like bak. Frode Berven sin blåkjeft på 43 centimeter hanker på sin side inn 107,5 poeng, mens Artur Klavins sin berggylte på 45 centimeter er verdt 104,65 poeng.


Ellers har det blitt meldt inn både blåstål, sandflyndre, rødspette, hyse og lysing verdt 100 poeng eller mer. Det er rett og slett en veldig imponerende samling godfisker.


I den nyopprettede lagkonkurransen, der altså to av inntil tre lagmedlemmer må få hvert sitt eksemplar av en art for at den skal telle, er stillingen foreløpig som følger:


1. Team Luminous

2. Team Galskap West

3. Familien Bue

4. Heroes from Telemark

5. Team Galskap Karmøy

6. Team Seeberg

7. Team Bromsebass

8. Team Snusk


På samme måte som I fjor kommer vi til å oppdatere resultatlistene nokså regelmessig. Lengre oppdateringer som denne kommer også med jevne mellomrom. Vi synes det er veldig moro at så mange deltar I Havfisker´n 2023, og ekstra imponerende er det at så mange er ute og fisker allerede. Husk for øvrig at vi kommer til å trekke fine premier blant alle som har 10 tellende arter eller flere innen 31. mars. Skitt fiske videre!

353 visninger

Siste innlegg

Se alle

Коментарі


bottom of page