top of page

Klavins til topps etter en fiskehelg for historiebøkene


Det er mange som har vært ute og fisket den siste uken, og siden forrige oppdatering for fem dager siden har det faktisk blitt meldt inn nesten 100 nye fangster. Mange av disse har også vært skikkelige gromfisker som gir massevis av poeng i sammendraget. Mange fiskere klatrer også godt på resultatlisten, og den som gjør det best av samtlige er Artur Klavins. Fiskehelgen hans kommer nemlig ikke til å gå i glemmeboken med det første.


Det hele begynte med at han fikk en småflekket rødhai og en glassvar på 58 centimeter og 1550 gram fra land. Ingen av disse teller i konkurransen, men det er likevel to veldig sjeldne fangster – rødhaien på grunn av den geografiske lokasjonen på Vestlandet, glassvaren på grunn av størrelsen. Klavins fulgte så opp med ny potensiell norgesrekord på kolmule med en helt ekstrem fisk på 1270 gram og 54 centimeter. Heller ikke denne teller i konkurransen, men for en latterlig diger fisk!


Så kom det litt tellende fisk, også. Sei på 80 centimeter, svarthå på 42 centimeter, lyr på 73 centimeter, brosme på 99 centimeter og blåkjeft på 42 centimeter, for å være nøyaktig. Med dette femkløveret er fjorårets andreplass nå oppe på toppen av årets pall, med 15 arter, 1376,25 poeng og et snitt på 91,75. Det får en kalle en et par godkjente fiskedager…

Artur Klavins med brosme på en snau meter, en av fem poenggivende arter han fikk i helgen.

På andreplass på resultatlisten finner vi nå Frode Berven, med 14 arter, 1209,44 poeng og et snitt på 86,39. Tredjeplassen er det Magnar Ulvatn som innehar, med 13 arter, 1145,25 poeng og et snitt på 88,10. Fjorårsvinner Daniel Andersen er sistemann som foreløpig er oppe på firesifret antall poeng. Han står bokført med 12 arter, 1104,74 poeng og et snitt på 92,06.


Det er nå 10 deltakere som har 10 arter eller mer inne på resultatlisten, mens hele 44 har 5 eller mer. Vi har ellers passert 175 påmeldte deltakere, og av disse har utrolige 112 allerede fått tellende fisk inn på resultatlisten. Det synes vi i arrangørkomiteen er veldig imponerende.


Det har som nevnt blitt meldt inn veldig mye bra fisk de siste dagene, og vi kan ikke ta med alle i sammendraget. Nevnes må likevel Kim Johan Vemmelvik sin Sørlandslange på 150 centimeter, Tommy Eriksen og Sten-Inge Polland sine knurrer på 43 og 44 centimeter, den samme Eriksen sin spisskate på 130 centimeter, Sebastian Rinaldo Pedersen sin berggylte på 44 centimeter, John Henrik Thorbjørnsen sin sei på 104 centimeter, Markus Bygnes Guttormsen sin sandflyndre på 42 centimeter, Markus Lilletvedt sin lysing på 116 centimeter og Magnar Ulvatn sin rødspette på 59 centimeter. De to sistnevnte er nye lederfisker i sine respektive klasser.


Resultater Åpen klasse (topp-25):

Resultater Junior (fullstendig):

Resultater Lag (fullstendig):

Nå blir det litt vinterferie her i gården, så neste oppdatering kommer nok ikke før om et par uker. Enn så lenge: Skitt fiske, folkens!

284 visninger

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page