top of page

Over 100 innmeldinger de første ti dagene

Havfisker´n 2022 har fått en flying start, og allerede de første ti dagene av året har det kommet inn over 100 innmeldinger – inkludert noen skikkelige dundrer.

Tim Davidsson leder Havfisker´n 2022 med sine syv arter. Berggylten på bildet var 44 centimeter, men fisken han fikk ikke lenge etter knuste denne. I god sportsånd ble kjempen satt kjapt tilbake etter måling.

Halvannen uke inn i Havfisker´n 2022 har det blitt registrert 106 fisker, der 104 er godkjente. Bare to sjøørreter under minstemål er underkjent. Til sammen har hele 46 forskjellige fiskere meldit inn tellende fangster, og da skriver vi altså bare første halvdel av januar. Det er intet mindre enn skikkelig imponerende, folkens!


Det er lange, torsk, sandflyndre og makrell som er de hyppigst registrerte artene, med henholdsvis 16, 14, 12 og 11 innmeldinger. Siden forrige oppdatering har også årets første brosme blitt registrert, og vi har nå innmeldinger i 16 av de 24 artsklassene. Det er spesielt moro å se at juniorene er i døtten, og så langt har fire fiskere under 15 år meldt inn tellende fisk.


Kampen om å bli Årets havfisker ledes fremdeles suverent av Tim Davidsson og hans syv arter. Sidn sist har han også forbedret seg på både blåstål og ikke minst berggylte. Sistnevnte var en skikkelig dundre på hele 48 centimeter, altså en centimeter lengre enn fjorårets vinnerfisk. Denne her kan fort bli stående hele konkurransen igjennom.


Tim Davidsson sin kjempeberggylte på 48 centimeter.

Best av juniorene så langt er Håkon Sole Frantzen med tre tellende arter, men Magne Bue har også meldt seg på med sine to. Vi minner om at alle deltakere under 15 år må gi oss beskjed om a de også skal delta i juniorklassen, slik at vi får korrekte resultatlister.


Blant andre fangster det er verdt å bite seg merke i den siste uken, finner vi blant annet Christer Andersen sin blåstål på 34 centimeter, Roger Ellingsen sin lange på 123 centimeter, Torstein Olsen sin sei på 92 centimeter, Sondre Urkedal sin torsk på 103 centimeter og Robin Wolff Ødegård sin Oslofjord-lyr på 67 centimeter. Slike er ikke hverdgskost der lenger.

Christer Andersen sin blåstål på 34 centimeter.

Torstein Olsen sin sei på 92 centimeter.

Sondre Urkedal sin torsk på 103 centimeter.

Robin Wolff Ødegård med flott lyr fra Oslofjorden.

Fullstendige resultatlister finner dere som alltid på havfiskern.no/resultater, og vi oppfordrer samtidig alle om å følge den nyopprettede Facebook-siden Havfisker´n. Her vil alle oppdateringer fra konkurransen bli postet.


Avslutningsvis er vi stolte av- og veldig glade for å kunne ønske en skikkelig ettertraktet sponsor velkommen med på laget. Følg med i logo-oversikten øverst på nettsiden etter hvert for å få greie på hvem det dreier seg om...


Skitt fiske inn mot- og gjennom helgen!

180 visninger

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page