top of page

Store fisker, rokeringer i toppen og førstemann med fullstendig Super Grand Slam


Det har vært en innholdsrik uke i Havfisker´n, med masse flott fisk meldt inn, og markante rokeringer og byks på resultatlisten.


Først av alt: Havfisker´n har i skrivende stund hele 107 deltakere med gjeldene fisker inne på resultatlisten. Det synes vi i arrangørkomiteen er veldig, veldig imponerende i februar. At hele 40 av disse også har 5 arter eller flere og 7 personer allerede har rundet 10 tellende arter, forteller oss at fiskeglade mennesker rundt om i landet gir jernet fra start i årets konkurranse. Veldig bra jobbet, folkens!


Så til toppen av resultatlisten. Her har Frode Berven inntatt 1. plassen, med 13 arter, 1132,85 poeng og et snitt på 87,14. Fjorårsvinner Daniel Andersen har sneket seg opp på 2. plass, med 11 arter 1044,74 poeng og et snitt på 94,98. Artur Klavins er på sin side oppe på 3. plass, med 11 arter, 985,15 poeng og et snitt på 89,56. Denne trioen utgjorde for øvrig pallen da status ble gjort opp etter fjorårets konkurranse, da i annen rekkefølge.


Endre Hopland og Magnar Ulvatn, som lå på henholdsvis 1.- og 2. plass ved forrige oppdatering, har ikke meldt inn ny fisk siden sist. De to er nå nede på 4.- og 5. plass, med junior Leon Turøy på 6. plass, Dag Tore Risdal på 7. plass og den store klatreren Ole Rosvoldsve på 8. plass. Dette fører oss over på de store fiskene som er meldt inn den siste uken. Her har nemlig nevnte Rosvoldsve bidradd godt, med sjøørret på 44-, lange på 141- og brosme på hele 103 centimeter.


Andre solide fisker det er verdt å merke seg er Frode Berven sin svarthå på 49 centimeter, Artur Klavins sin lysing på 103, langer på 127 og 130 centimeter signert Espen Knarvik og Torstein Olsen, for ikke å snakke om debutant Martin Jacobsen sin digre makrell på 50 centimeter. Vi har også fått inn konkurransens to første spisskater, begge flotte eksemplarer på 128 centimeter (Daniel Andersen) og 136 centimeter (Thomas Olsen).


I de fem Super Grand Slam-kategoriene, som arrangeres som delkonkurranser innad i hovedkonkurransen, har vi nå fått førstemann med en helt full liste. Dette er Bjørn Erik Lauritzen, som har fylt opp i kategorien Bryggekanten. Lauritzen står bokført med 407,51 poeng i denne Super Grand Slam-kategorien, og ellers med 718,33 totalt, noe som holder til en foreløpig 9. plass.


I juniorklassen er situasjonen uendret, med nevnte Leon Turøy på topp, Martin Klavins på 2. plass og Håkon Sole Frantzen på 3. plass. Klavins har spist innpå litt av forspranget til toppen, og står nå med solide 679,04 poeng på 8 arter. Turøy har snaue 100 poeng mer på 10 arter.


I lagkonkurransen er det fremdeles Team Seeberg som topper listen med 1800,18 poeng. På 2. plass finner vi Team Galskap West og på 3. plass Team Luminous. Vi er ellers oppe i 608 godkjente innmeldinger, fordelt på 22 forskjellige arter. Hvitskate, horngjel og havabbor er enda ikke meldt inn i konkurransen, mens nykommeren hyse er den mest populære arten så langt med 62 eksemplarer. I andre enden av skalaen finner vi piggvaren, med bare en registrering.


Resultater Åpen klasse (topp-25):

Resultater Lagkonkurransen (fullstendig):

Resultater Junior (fullstendig):

Nå går det mot vår folkens, og da regner vi med enda flere kommer i gang med fiskingen. Lykke til videre, alle sammen!

227 visninger

Siste innlegg

Se alle

Kommentare


bottom of page