top of page

Personvernerklæring

​Behandlingsansvarlig

Denne personvernerklæringen forklarer hvordan vi samler inn og oppbevarer informasjon om besøkende på nettsiden Havfisker'n, ansvarlig redaktør er Atle Høidalen.

Kontaktinformasjon:

Atle Høidalen

atle@teamkrokodille.no

Dine rettigheter

Hvis du vil benytte deg av dine rettigheter så kan du sende en mail til atle@teamkrokodille.no. Les mer om dine rettigheter på datatilsynets sider her.

Hva slags informasjon samles inn?

Vi mottar, samler inn og lagrer all informasjon du skriver inn på nettstedet vårt eller gir oss på annen måte. I tillegg samler vi inn IP-adressen som brukes til å koble datamaskinen din til Internett; epostadresse; og kjøpshistorikk. Vi kan bruke programvareverktøy til å måle og samle inn øktinformasjon, inkludert svartid på sider, lengden på besøk på bestemte sider, informasjon om sideinteraksjon og metoder som brukes til å bla bort fra siden. Vi samler også inn personlig identifiserbar informasjon (inkludert navn, e-postadresse, kommunikasjon), kommentarer og tilbakemeldinger.

Hvordan lagrer vi informasjon

Vår nettside er lagret på Wix.com-plattformen. Dataene dine kan lagres gjennom Wix.coms datalagring, databaser og de generelle Wix.com-applikasjonene. De lagrer dataene dine på sikre servere bak en brannmur. 

Endringer i personvernerklæringen

Vi forbeholder oss retten til å endre denne personvernpolicyen når som helst. Endringer og avklaringer trer i kraft umiddelbart etter at de er lagt ut på nettstedet. Hvis vi gjør vesentlige endringer i denne policyen, vil vi varsle deg her at den er oppdatert, slik at du er klar over hvilken informasjon vi samler inn, hvordan vi bruker den, og under hvilke omstendigheter, hvis noen, vi bruker og / eller deler den.

bottom of page