top of page

Havfisker'n 2022 - Registrering i FishDonkey

Oppdatert: 17. des. 2021

Hvordan melder du deg på i konkurransen? Selve påmeldingen skjer i appen "FishDonkey" som er tilgjengelig i både App Store og Google play. FishDonkey appen bruker du også når du melder inn fisk og det er også her du finner live resultatlister for grand slam kategoriene samt alle artslistene.


Deltakeravgift

Deltakelse i Havfisker'n betinger en liten deltakeravgift. FishDonkey bruker Stripe som er en anerkjent og trygg betalingstjeneste, selv om mange her i Norge kanskje ikke kjenner til denne. Siden FishDonkey primært henvender seg til det amerikanske kontinentet er derfor deltakeravgiften satt opp i US Dollar. Dette har ingen praktisk betydning, du betaler med kredittkortet som ved hvilken som helst annen nettransaksjon. Deltakeravgiften er satt til 6 dollar, noe som tilsvarer 55kr med dagens kronekurs. Av denne summen går halvparten direkte til FishDonkey, andre halvpart minus avgifter går til arrangøren som kompensasjon for utgifter til drift av selve konkurransen.

Vi håper at alle forstår at FishDonkey skal tjene penger på tjenestene de leverer og at arrangøren også har utgifter i forbindelse med konkurransen som må dekkes.


Registrering av bruker og påmelding til konkurransen

Vi er klar over at det å benytte en mobil app for å delta i konkurransen kan virke skremmende for noen, men vi vil gjøre vårt beste for å veilede og supportere de som trenger hjelp underveis. FishDonkey ble også brukt under "Colibri Predator Cup" i regi av Team Colibri og i den forbindelse ble det laget en film som viser hvordan man registrerer seg som ny bruker samt melder seg på en konkurranse.

Veiledning for registrering av ny bruker samt påmelding til konkurranse i FishDonkey.


Slik gjør du:

Etter at du har regstrert bruker og logget inn velger du "Fish in a tournament".

Velg "Fish in a tournament".

Du får da opp en liste over samtlige tilgjengelige konkurranser. Trykk på forstørrelsesglasset øverst på skjermen for å aktivere søkefunksjonen.

Trykk på forstørrelsesglasset for å aktivere søkefunksjonen.

Skriv inn "Havfisker" i søkefeltet og "Havfisker'n 2022" dukker opp. Trykk på denne.

Skriv inn "Havfisker" og gå inn på "Havfisker'n 2022".

Du er nå inne på konkurransesiden. Velg "Join now" nederst på siden.

Velg "Join now".

Riktig informasjon skal allerede være utfylt fra når du registrerte brukeren din. Trykk "Continue".

Trykk "Continue".

Nå er du kommet til siden for deltakeravgift. Summen er oppgitt i US dollar, men tilsvarer ca. 55 kr. Trykk "Continue".

Trykk "Continue".

Fyll ut kredittkortinformasjonen din og trykk "Pay".

Fyll ut kredittkortinformasjonen og trykk "Pay".

Du får nå opp en beskjed som bekrefter at du er påmeldt og registrert som deltaker i Havfisker'n 2022!

Du får en bekreftelse på at du registrert som deltaker i konkurransen.

Vi håper at denne steg for steg forklaringen er til hjelp under registreringen.


NB! Deltakere i juniorklassen skal meldes på som alle andre i FishDonkey, i tillegg må arrangør få beskjed på mail om at vedkommende skal delta i juniorklassen. Mail kan sendes til endrehopland@gmail.com eller atle@teamkrokodille.no.


Registrering av fisk

Registrering av fisk skal gjøres i FishDonkey appen. Vi henviser til reglene i app og på nettsiden for detaljert beskrivelse av hvordan man melder inn fisk, men legger her ved en instruksjonsvideo som ble laget til Colibri Predator Cup i 2020. Prinsippet vil være likt for innmelding av fisk i Havfisker'n.

Eksempel på innmelding av fisk i FishDonkey.

Dersom du har spørsmål til registrering, påmelding eller innmelding av fisk kan du kontakte arrangøren på epost: endrehopland@gmail.com eller atle@teamkrokodille.no.


Lykke til og skitt fiske!

933 visninger

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page