top of page

Ny hovedsponsor i Havfisker'n - Hemmingodden Lodge!

Det er med stor glede at vi kan presentere årets nye hovedsponsor i Havfisker'n, Hemmingodden Lodge i Lofoten! Lofoten som sportsfiskedestinasjon trenger ingen nærmere presentasjon og både Nappstraumen og Moskenesstraumen er kjent som noen av de beste havfiskelokasjonene vi har her i landet!

Hemingodden Lodge, Ballstad, Lofoten.

Et snaut kvarters kjøring fra Leknes flyplass på sydspissen av Vestvågøya finner vi Ballstad, et idyllisk fiskevær med drøye 1000 innbyggere. Her holder Hemingodden Lodge til, et tradisjonsrikt famieleforetak med røtter helt tilbake til 1935, i dag eid av Trond-Ketil Nilsen og hans kone Ellen, med Alf-Einar Gjertsen som daglig leder. Hemmingodden Lodge tilbyr overnatting i flotte fasiliteter i moderne rorbustil, har egen restaurant og selvfølgelig leie av flotte båter av ulike størrelse fra Kaasbøll. Etter fisketuren kan du slappe av i den splitter nye saunaen på campen! I 2022 ansatte Hemmingodden Lodge sportsfiskeprofilen Kato André Bøe for å styrke satsingen sin på guiding og fisketurisme, og det er altså Kato vi har å takke for at vi også i 2023 kan tilby en fantastisk førstepremie til vinneren av Havfisker'n 2023!

Guide på Hemingodden og norsk sportsfiskeprofil, Kato André Bøe.

Premien fra Hemingodden Lodge består av et opphold for inntil 6 personer i ei uke!

  • 2 nye topp moderne rorbuer

  • 2 stk. Kaasbøll 760 båter med 150hk

  • Guide tilgjengelig hele uken

Verdien på denne premien er på ca. 85.000kr!


Vi nevner også at du på Hemmingodden alltid vil finne et sted å fiske i le, uavhengig av værretning. Har du nord eller vestavind, fisker du stort sett i le på hele innersiden. Ved østavind kan du kjøre gjennom Nappstrømmen, og fiske i le på yttersiden. Den velkjente Nappstrømmen er bare 10-15 minutter unna campen med båt.


Og om du vil prøve deg på storsei og stor kveite i Moskenesstrømmen er du på plass etter 55 minutter i marsjfart. Ingen annen plass i Norge blir det landet mere 2 m kveiter enn her!


Guiden på Hemmingodden kjenner godt til de beste fiskeplassene!


Havfisker'n ønsker Hemmingodden Lodge velkommen som ny hovedsponsor og ser frem til et fruktbart samarbeid i sesongen 2023!

Samtidig takker vi Big Fish Adventure på Sørøya for et godt samarbeid i de to foregående sesongene. Big Fish Adventure blir også med videre, med en litt mindre premie i 2023.


Skitt fiske folkens! Ei drømmeuke hos Hemmingodden Lodge venter på vinneren!

206 visninger

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page