top of page

Varanger Brygge sponser Havfisker'n!

Bugøynes og Varangerfjorden er kanskje det mest ekstreme og eksotiske reisemålet for eventyrlystne fritidsfiskere her i Norge. Vi er derfor veldig fornøyd med å få Varanger Brygge med på laget i årets konkurranse!


Pål og Liv Reidun Haldorsen ønsker velkommen til Varanger Brygge.

Varanger Brygge har vært i drift 2 sesonger med Varangerfjorden som lekeplass. Pål Haldorsen er mannen som står bak etableringen av denne fiskecampen og sammen med kona Liv Reidun ønsker han eventyrlystne sportsfiskere velkommen. Varangerfjorden er en artsrik terskelfjord med mye vann å utforske. Det tas både stor steinbit, rødspette, kveite, brosme og flere andre spennende arter finnes også.

Varanger Brygge stiller med en flott premie som inkluderer overnatting 3 netter inkludert en Kaasbøll 660F for inntil fire personer, verdi ca. 15.000kr!

Om Varanger Brygge

Varanger Brygge er en familiebedrift som ble etablert i 2020. Gjennom etableringen ønsker de å tilrettelegge for turistfiske i og rundt Varangerfjorden. Dette med lokaliteter som bidrar til at turistene kan komme seg ut på fiskeplasser rundt i Varangerfjorden og hvor de har muligheter for å tilegne seg trofe- og artsfiske fra fjorden. Det skal legges opp til svært gode og bekvemme overnattingsmuligheter med stort fokus på beliggenhet og standard. Videre skal det være muligheter for å ta del i fiske på lokale fjellvann og elver som befinner seg rundt Varangerfjorden. 


Vi takker for premien og ser frem til å sende noen heldige vinnere nordover til Bugøynes og Varangerfjorden!

107 visninger

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page