top of page

155 deltakere med godkjent fisk – Klavins i soleklar ledelse


Jørgen Fulsås med spisskate-doublét nummer en for dagen.

Våren er i gang for alvor over store deler av landet, og det merkes i innmeldingsloggen i Havfisker´n. Hele 155 deltakere har nå godkjent fisk inne på listene, og best av samtlige er Artur Klavins.


I årets konkurranse er det de 20 beste artene som teller, og full liste er det ennå ingen som har klart. 18 arter er derimot i boks for både Artur Klavins og Frode Berven, på henholdsvis 1.- og 2. plass på resultatlisten. Klavins har pene 1725,20 poeng, noe som gir et snitt på hele 95,84. Berven henger på sin side litt etter på størrelsen, men 1574,16 poeng og et snitt på 87,45 er meget respektabelt det også, spesielt så tidlig i konkurransen.


På 3. plass med nesten like mange poeng, nærmere bestemt 1556,12, finner vi Daniel Andersen. Han har derimot en art mindre enn de to andre på pallen, og derfor et pent snitt på 91,54. Et par hestehoder bak lusker Magnar Ulvatn med 1365,36 poeng fordelt på 15 arter, og bak ham igjen har vi ytterligere 11 deltakere med firesifret poengsum. Det er imponerende så tidlig i konkurransen.


I juniorklassen er det fremdeles Leon Turøy som leder, foran Martin Klavins og Håkon Sole Frantzen. Bak tettrioen er det jevnt, og det er veldig hyggelig å kunne registrere at over halve juniorlisten har 5 godkjente arter eller mer inne i sammendraget. Veldig bra fisket, folkens!


Så langt i konkurransen er det meldt inn fantastiske 1291 godkjente fisker, fordelt på 23 av de 25 tellende artene. Det synes vi i arrangørkomiteen er helt elleville tall. Når en attpåtil tar med i regningen at hele 33 deltakere har 10 arter eller mer og fantastiske 78 fiskere kan vise til minst 5 arter, forteller dette oss at det er mange som satser skikkelig i Havfisker´n.


Siden forrige oppdatering for to uker siden har det også dukket opp en lang rekke veldig bra fangster. Lars Christian Holte har fått båten på sjøen, og dunker til med svarthå på 54 centimeter, brosme på 98 og lange på 160 fra Skagerrak, i t illegg til en bra blåkjeft på 39 centimeter. Det har ellers blitt tatt mange fine spisskater, blant annet Jørgen Fulsås sin på 132 centimeter, Sten-Inge Polland sin på 129 og Kristian Midtlid sin på 136.


Siden sist har vi også fått inn konkurransens to første hvitskater, signert Kim Johan Vemmelvik (107 centimeter) og Frode Berven (113 centimeter). Artur Klavins har meldt inn en lyr på 86 centimeter, mens Bjarte Wallevik har fått en lang spiker av en lysing på hele 117 centimeter. Sebastian Pedersen sin brosme på 107 centimeter gir også gjenklang i resultatlistene, sammen med Henrik Sten Gran sin lange på hele 171 centimeter og Reinhard Fellner sitt prakteksemplar av en sjøørret på 77 centimeter.

Bjarte Wallevik sin meget lange lysing på 117 centimeter.

Sebastian Pedersen sin kjempebrosme på 107 centimeter.

Artur Klavins med lyr på 86 centimeter.

Frode Berven med hvitskate på 113 centimeter.

Reinhard Fellner med prakteksemplar av en sjøørret på 77 centimeter.

Henrik Sten Gran med kjempelange på 171 centimeter.

Jørgen Fulsås med spisskate-doublét nummer to (!) for dagen.

Alt av resultater, statistikker, oversikter, fangster og oppdateringer finner dere som alltid på www.havfiskern.no. Topplistene i Åpen klasse, Juniorklassen og Lagklassen ser dere under:


Resultater Åpen klasse (topp 25):

Resultater Juniorklassen (fullstendig):

Resultater Lagklassen (topp-20):

Nå er altså våren over oss for fullt, og da er det ikke lenger noen unnskyldninger for å utsette fisketuren. Kom dere ut med stengene folkens, og husk å registrere fangstene – målt riktig vei!

179 visninger

Siste innlegg

Se alle

Comentarii


bottom of page