top of page

Cato Tangen leder Havfisker´n – 3 poeng skiller de tre besteFor første gang på tre år tar vi fatt på fiskevåren uten at lederen av Havfisker´n heter Daniel Andersen, Jørgen Fulsås, Artur Klavins eller Frode Berven.

 

Alle som har vært med i Havfisker´n en stund vet at konkurransen er en maraton, ikke en spurt. Det er likevel alltid viktig å komme godt i gang, og i årets konkurranse er det veldig mange som har gjort nettopp dette.

 

Det hele er selvsagt sammensatt, men mye begynte utvilsomt med Team Bomtur sin utfordring om å få mest poeng på konkurransens første fiskedag. Til tross for elendig vær langs hele kysten, ble det meldt inn veldig mye fisk fra mange forskjellige fiskere allerede 1. januar. Dette gav utvilsomt mange blod på tann, i tillegg til å trigge de mange som ikke fisket på årets første dag, og som dermed allerede ble hengende litt etter.

 

Resultatet av dette er at vi et par dager før vi begynner på den første vårmåneden, har hele 136 aktive deltakere med godkjent fisk inne på resultatlistene. Av 230 påmeldte, og med den vinteren vi har hatt, er dette helt elleville tall. Vi har også utrolige 1386 godkjente innmeldinger i løpet av under to måneder, noe som er om mulig enda sprøere.

 

I toppen av resultatlisten har det vært jevnt lenge, men det er Daniel Andersen og Jørgen Fulsås som har byttet på de to første plassene. Nå har vi altså en ny mann på topp, og den samme fiskeren er også førstemann med full pott og 20 arter. For sikkerhets skyld har han også fått art nummer 21. Fiskeren heter Cato Tangen, og fisker for Team Bomtur.

 

Det er utvilsomt en annen Bomtur-utfordring som har vært mye av drivkraften til Tangen de to første månedene av Havfisker´n, nemlig den interne konkurransen om å bli førstemann til 20 arter og full liste. Det var flere som var med i kampen, som for ordens skyld bare gir skryteretter og ikke har reell betydning i konkurransen.

 

For Tangen sin del ble hele helgen brukt til fisking, og art nummer 19 ble en liten piggskate. Jubileumsart nummer 20 ble en liten lysing, og som art nummer 21 dukket også en godkjent glassvar opp. Seint søndag kveld ble også svarthåen oppdatert til et pent eksemplar på 50 centimeter, og dermed snek Tangen seg forbi Andersen med fattige 0,17 poengs margin. Fulsås på sin side følger under 3 poeng bak der igjen, så ting er greit jevnt i toppen.


Fullstendige resultatlister finner du som alltid på havfiskern.no.

 

Nå blir det litt vinterferie på arrangørkomiteen, så da blir det ikke noen nye listeoppdateringer eller oppsummeringer på en stund. Dermed starter vårfisket med Tangen på toppen av resultatlisten. Uten å anta for mye vil vi tro at dette er noe han bør nyte. På Møre kvesses det nemlig kroker mens sårene i stoltheten slikkes. Våren blir høyst sannsynlig av det brutale slaget…

221 visninger

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page