top of page

Premiebordet 2022

Her finner du oversikt over alle premiene i konkurransen. Det er satt opp premier til de 15 beste i sammenlagtkonkurransen "årets havfisker", 3 premier i hver av de 8 grand slam konkurransene samt premie for lengst fisk for hver av de 24 artene. I tillegg er det satt opp 3 premier i juniorkonkurransen! Den totale verdien av premierbordet er over 350.000 kr! Vi retter en stor takk til alle sponsorene som har stilt opp og donert premier!

Årets Havfisker

Årets havfisker

I konkurransen "årets havfisker" handler det om å melde inn flest mulig av de 18 artene. I denne konkurransen beregnes det en poengsum for hver innmeldte art basert på en grunnlengde. Den som har høyest poengsum ved konkurranseslutt blir "årets havfisker".

Velkommen.JPG

1. plass årets havfisker

1 ukes opphold hos Big Fish Adventure

Verdi: 77.000 kr

Sørøya er stedet for ekstreme fiskehistorier, hvor de fleste faktisk er sanne.
Big Fish Adventure - Hasvik Hotel and Housing er en av de eldste  og mest veletablerte tilbyderne av havfiske  i Nord-Norge. Knapt noe sted i verden har bedre forhold for havfiske enn Sørøya. Naturen er upolert, vakker og rå, vannet er rent og det er svært rike forekomster av fisk. Det finnes ikke noe annet sted i verden der det er tatt så mange havfiskerekorder som på Sørøya!

Premien inkluderer de absolutt beste fasilitetene Big Fish Adventure har å by på! 1 uke på Sørøya i hus nede på brygga, 2 stk. Kaasbøll 760HT båter samt 1 dag med guide.  Maks 6 personer. 

Levert av Big Fish Adventure

2. plass årets havfisker

Simrad NSS9 Evo3s

Verdi: 33.305 kr

Navigasjon har aldri vært enklere – med halverte sideinnlastingstider, valg mellom en hvilken som helst kombinasjon av delt skjerm og visninger i 3D. Tilkoblingsmuligheter gjør det enkelt å opprette systemer med flere skjermer og koble skjermer til all den innebygde elektronikken, mens den nye IMX 8-prosessoren med høy ytelse sørger for overvåking av motor og drivstoff i sanntid, kontroll av innebygde lydsystemer og mye mer.

Levert av Simrad

db511fc7ecde7f130ce651e396529f4d-image.jpeg
48403237_2009593199107850_23245219121783

3. plass årets havfisker

MotorGuide Xi3- 55 SW 60" - 12V 

Verdi: 20.495 kr

GPS-styrte baugmonterte elmotorer har revolusjonert sportsfisket!

Si farvel til oppankring med tunge anker og hundrevis av meter med tau. Med en MotoriGuide Xi3 kan du ankre opp med et tastetrykk! 

Motoren kommer med trådløs fjernkontroll og har følgende funksjoner: ankerlås, trinnvis justering (forflytning ved anker), autopilot, registrering og avspilling av rute samt cruisekontroll.

Levert av Motorguide Norge v/Mjøsservice AS

4. plass årets havfisker

Ursuit Gemino Operative

Verdi: 18.899 kr

En tørrdrakt designet for de som setter pris på livet sitt. Når det gjelder overlevelse i ekstreme forhold kan man ikke overlate noe til tilfeldighetene. Man må kunne stole på sin utrustning og i mange tilfeller vil bekledningen være avgjørende. Gemino Operative 4-Tex® holder lenger på kroppsvarmen enn tradisjonelle flytedresser da underklær holder seg tørre selv om man ligger i vannet. Gemino Operative passer ypperlig til aktiviteter som fiske, seiling, båtliv, padling, vind- eller kitesurfing.

Levert av Ursuit

000.300-Ursuit-Gemino-Operative-Rod-4-Tex-2-delt.png

5. plass årets havfisker

Shimano Talica 25 2-speed

Verdi: 8.299 kr

Shimano Talica er en skikkelig kvalitetsserie for seriøst havfiske, der høy utveksling og en noe smalere bredde er grunnpilarene i designet. Talica er bl.a utstyrt med hus av støpt aluminium, vanntett bremsesystem, lukkede AR-B kulelagre, drev av messing og spole av aluminium.

Levert av Torshov Sportsfiske AS

272428851_2755705061399285_2086826281042166951_n.jpg__nc_cat=110&ccb=1-5&_nc_sid=ae9488&_n

6. plass årets havfisker

Bennet elektrohydraulisk trimplan eller valgfritt lagerført utstyr

Verdi: 8.000 kr

Bennett’s standard hydrauliske trimplan er kjent for kraft, presisjon og ikke minst holdbarhet.

Trimplanene passer båter fra 15’ til 54’. Ved bruk av kontrollpanelet kan du justere trimplanene individuelt eller begge samtidig slik at du til enhver tid har den beste kjørestillingen utifra vær og bølger. Økt fart og redusert drivstoff forbruk er noen av egenskapene til standard trimplan settene.

Levert av Telmo Control AS

p_Bennett-elektrohydrauliske-trimplan_default_1.jpg

7. plass årets havfisker

Gussi Thermo koppholder eller valgfritt lagerført utstyr

Verdi: 7.000 kr

Super elegant, premium koppholder med varm og kald funksjonalitet fra italienske Gussi, med LED belysning. THERMICA er en innebygd koppholder utviklet for de marine miljøene og lar deg velge temperaturen fra en minimunm på -1 °C (30F) til maksimalt +55 °C (131F) med bare én knapp basert på dine behov. 

Levert av Telmo Control AS

p_062101005_default_1_edited.jpg

8. plass årets havfisker

Simrad Cruise 7

Verdi: 6.395 kr

Simrad Cruise er den mest intuitive og brukervennlige kartplotteren på markedet. Alt du trenger for en enkel og brukervennlig GPS-navigering er inni boksen – skjerm som er synlig i sollys, monteringsbrakett og en ekkoloddsvinger.

Levert av Simrad

000-14999-001_01.jpg

9. plass årets havfisker

Fin Nor Marquesa 30 Lever Drag

Verdi: 5.499 kr

Fin Nor Marquesa er Pure Fishing sin premium havfiskesnelle med lever drag. Laget av maskinfrest 661 aluminium for å være lettere og sterkere enn andre lever drag havfiskesneller. Den kraftige karbonbremsen er sterk nok til å stoppe selv de raskeste og sterkeste fiskene som svømmer i havet både i Norge og i tropiske strøk. Dette er noe av det beste du kan fiske med når du jakter på stor kveite og torsk.

Levert av Pure Fishing

image.png

10. plass årets havfisker

Penn Carnage båtstang 7 fot 30lbs

Verdi: 4.999 kr

Stengene er laget av høyeste kvalitet karbonfiber, og det er brukt Powerlux 1000 lim. Dette har resultert i at stengene blir ekstremt lette og tynne, men samtidig overlegent sterke.

Stengene kommer i 3 modeller, så her finner du en stang som passer ditt fiske, enten du er ute etter å fiske torsk og flyndre på grunnene, eller om du er ute etter store kveiter i nord.

Levert av Pure Fishing

Penn Carnage.PNG

11. plass årets havfisker

Penn Fathom 15 LD m/Penn Regiment II Xi 12-30lb

Verdi: 4.999 kr

Penn® Fathom LD 2 Speed er en kompromissløs snelle for det moderne havfiske. Denne kompakte snelleserien kommer med ramme og gavler i aluminium samt hoveddrev og pinjon i rustfritt stål, som gir styrke og stabilitet, samt lang levetid. Regiment er en serie som består av nesten alt du trenger av stang til havs. Uansett om du skal fiske i det tropiske der turkise hav blender deg, eller i ishavets utilgivelige kalde vann er disse hardføre karbonstengene noe du kan stole på.

Levert av Jakt og Friluft AS

Jakt og Friluft premier.PNG

12. plass årets havfisker

10 stk assortert Berkley Power Herring shads

Verdi: 2.500 kr

Berkley Power Herring er en utmerket allround jigg for stor torsk, sei og kveite. Jiggene kommer i pakker av et hode og to kropper. Den er ferdig rigget med curlytail og det følger med en paddletail i pakken.

Jiggene leveres i to størrelser og åtte farger. Alle har den velkjente PowerBait formelen som trigger til hugg med både smak og lukt.

Levert av Pure Fishing

image.png

13. plass årets havfisker

Ursuit DSH Hydro 275N

Verdi: 2.500 kr

Ursuit DSH Hydro 275N er en lett og komfortabel flytevest med en flyteevne på 320N. Vedlikeholdsintervallet er på 5 år, et inspeksjonsvindu viser tilstanden til gasspatron og utløsertabletten.

Levert av Ursuit

ursuit_dsh_270n_L.png

14. plass årets havfisker

2 x KHAN'S fiskestangholder for rekke eller valgfritt båtutstyr

Verdi: 1.000kr

Kan justeres 360 grader og monteres horisontalt eller vertikalt på pulpitt/rekke fra 22 mm til 25 mm. Maks. Fiskestangtykkelse: 38 mm.

Produsert i rusfritt stål 316 og nylonforsterket konstruksjon.

Levert av Telmo Control AS

Khans.PNG

15. plass årets havfisker

King Dolphin alu propell eller valgfritt lagerført utstyr

Verdi: 500kr

King Dolphin Propeller Company ble etablert I 2011 som en del av DS TECH Co, Ltd. som ble startet opp i 1985. King Dolphin har allerede rukket å opparbeide seg som en solid og troverdig leverandør av aluminiums propeller for ettermarkedet av utenbordsmotorer. Produktene holder meget høy kvalitet til en svært fornuftig pris.

Levert av Telmo Control AS

p_82-070-9149_default_1.jpg
Grand slam

Grand slam

Premiene i samtlige 8 grand slam konkurransene er identiske og sponses av Daiwa Scandinavia. 

For å kunne få premie i grand slam konkurransene må du melde inn samtlige tre arter i den gjeldende grand slam, det er altså ikke nok med bare 1 eller 2 av artene.

BG-MQ.JPG

1. plass grand slam

Daiwa BG MQ 5000

Verdi: 2.495 kr

Med BG Monocoque-snella introduserer DAIWA neste generasjon av de utrolig sterke og holdbare BG-snellene. Avhengig av størrelsen er BG MQ-snellene det riktige valget for middels tungt spinnfiske i ferskvann og saltvann.

Levert av Daiwa Scandinavia

2. plass grand slam

Daiwa J-braid 1500m

Verdi: 1.495 kr

Takket være det ultra tynne materialet J-Braid er laget av, er resultatet usedvanlig mykt og glatt! Du kommer momentant til å merke forskjell når du prøver den for første gang! Ikke bare får du lengre kast, men den runde profilen ligger bedre på snellen og har svært lite friksjon i ringene. Dette gir også et lydløst snøre, som ikke får ringene til å vibrere eller lage lyd.

Levert av Daiwa Scandinavia

J-braid.JPG
Kenzaki.JPG

3. plass grand slam

Super Kenzaki Boat stengene trenger ingen introduksjon blant erfarne båtfiskere. Den nå legendariske stangserien dekker over enorme bruksområder, enkeltvis og som stangserie.
Stengene er unikt lette og balanserte med mengder av tilpasset kraft i klingen. Hver stang overfører selv de minste vibrasjoner og napp fra verdenen under vannskorpa.

Levert av Daiwa Scandinavia

Lengst fisk

Lengst fisk

Premiene for lengst fisk er identiske for samtlige 18 arter og sponses av C-Map.

C-Map_Berkley_edited.jpg

1. plass lengst fisk

C-Map Discover kartbrikke

Verdi: 2.490 kr

C-Map Discover er en ny kartserie som ble lansert i fjor og imponerer med lettleste informative kartserier med høy detaljgrad. Vinneren av hver artsklasse får en C-Map Discover M-EN-Y055-MS kartbrikke som dekker Østersjøen, Skagerrak og hele Norges kyst.

Levert av C-Map

Årets havfisker junior

Årets havfisker junior

Premiene for lengst årets havfisker junior sponses av ?.

Lightjigger kombo.jpg

1. plass årets havfisker junior

Disse usedvanlig lette stengene gjør det enklere å fiske aktivt over tid. Designet står slett ikke tilbake for egenskapene for øvrig, den smekre klingen er smakfullt og diskret pyntet. Det er selvsagt brukt kvalitetskomponenter overalt, men vi nevner spesielt det lekre og funksjonelle snellefestet fra Fuji. Prey Lightjigger-snellene er laget i grafitt og aluminium, og er dermed både lette og veldig solide. Rett og slett en rå stangkombo! Kommer med Lawson Compact snøre.

Levert av Seeberg AS

2. plass årets havfisker junior

Takkelmappe med innhold

Verdi: 2.500 kr

Solid tacklemappe utviklet av norske sportsfiskere tilpasset vårt hjemlige sjø/havfiske. Mappen er av førsteklasses materiale og har ingen deler som kan ruste. Utsiden er belagt med PVC, og alle låsemekanismer er med borrelås. Mappa er fylt med Campelen sine klassiske havfisketakler!

Levert av Campelen

Takkelmappe.jpg
Powerflex.jpg

3. plass årets havfisker junior

Lawson Powerflex er en moderne og smekker stangserie for haspelfiske. Den er primært utviklet for tyngre sjøfiske fra båt og land, men vil også passe godt til feks. gjeddefiske. I utviklingen er det lagt stor vekt på at stengene skal være paraboliske i aksjonen, noe som gjør det behagelig og lett å kaste tungt og langt. Stangemnet har en ryggrad som er skapt for seige og harde fighter, med masse Power i Flexen!

Levert av Seeberg AS

bottom of page