top of page

Comstedt Norge inn som ny sponsor i Havfisker'n!

Vi kan nå røpe at Comstedt Norge går inn som ny sponsor i Havfisker'n! Comstedt er distributør for merkevarene Minn Kota, Humminbird og Cannon i Skandinavia og deres bidrag sørger for at vi også i år kan presentere flotte premier innenfor segmentet maritim elektronikk!


Vi fortsetter altså å presentere årets sponsorer og denne gangen skal vi stifte bekjentskap med en ny aktør her i Norge, nemlig Comstedt Norge. Comstedt tar opp stafettpinnen etter Navico Group (Simrad/Lowrance/MotorGuide) og vi takker Jani Kaski i Navico Goup for samarbeidet de foregående sesongene.

Comstedt er distributør for Johnson Outdoors sine merkevarer Humminbird, Minn Kota og Cannon og kapret også nylig distribusjonen til Torqueedo i Skandinavia.

Arkivfoto: Country manager for Comstedt Norge, Torgeir Andersen sammen med Atle Høidalen.

Jan Comstedt AB er størst på sportsfiske i Sverige, og dekker alle former for fiske. I Norge har Comstedt i tillegg ambisjoner om å erobre markedet for saltvannsfiske, både kystfiske og dyphavsfiske, men ser også mot fiskeribransjen som et spennende marked for både elektriske baugmotorer og kartplottere/ekkolodd. Comstedt har de nye Humminbird Apex kombimaskinene som er utviklet spesielt for havfiske, og i år kommer den nye Minn Kota Quest-serien av baugmonterte elmotorer. Disse er børsteløse og er kompatible med både 24/36V batteribank, i tillegg kommer Quest Instinct serien med rigglengde opp til hele 100 tommer hvilket betyr at vi kan tilby løsninger også for de større båtene.

Comstedt sin strategi er å følge opp kunden gjennom produktenes livssyklus, det vil si at de ikke bare skal selge, de tilbyr også service, reparasjoner og montering av utstyr her i Norge.

- Jan Comstedt AB har det største lageret av Johnson Outdoors deler i Europa, og vi har en målsetting om å alltid ha de mest populære produktene på lager. Dette er en av våre store styrker, forteller country manager for Comstedt Norge, Torgeir Andersen.

Besøk gjerne Comstedt Norge sine nettsider for full oversikt over deres utvalgt av produkter i Norge!


For de som lurer fælt på hva premiene blir, dette blir annonsert litt senere i løpet av våren. Følg med!


Vi takker Comstedt Norge for tilliten og ser frem til samarbeidet!

144 visninger

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page