top of page

Havfisker'n - Artur Klavins klatrer!

Maratonkonkurransen Havfisker'n går mot slutten, i skrivende stund er det nå kun 1 1/2 måned igjen til konkurransen avsluttes ved midnatt søndag 31. oktober. For å gjøre ting litt mer spennende så blir denne oppdateringen det siste dere vil høre fra konkurransen frem til konkurranseslutt. Listene i FishDonkey vil fortsatt oppdateres som vanlig, men resultatlistene som viser sammenlagt og de ulike grand slams vil altså ikke bli oppdatert igjen før 1. november. Vi gjør dette grepet for å beholde noe av spenningen helt frem til konkurranseslutt.


Det har vært veldig gøy å følge med på utviklingen underveis, noen gikk veldig hardt ut fra starten av, mens andre har brukt høsten meget godt og klatret oppover listene. En av disse er Artur Klavins som har hatt en helt utrolig flyt i høst. Artur har nå klatret helt opp til 2. plass i konkurransen om å bli årets havfisker! Så godt har han fisket at han med sine 1623.62 poeng har gått forbi Tommy Eriksen som har samtlige arter og 1613.35 poeng. Artur står nå med 17 arter og mangler kun gråsteinbit for å fylle lista si. Får han til det så vil han definitivt true Frode Berven sin ledelse i konkurransen med 1677.96 poeng.

Artur Klavins med full klaff i Skagerrak, hvitskate på 106cm.

I tur og orden har Artur meldt inn forbedring lange, forbedring av brosme, ny art spisskate og nå sist uke, nye arter hvitskate og kveite! I tillegg har han også forbedret flere andre arter i høst. Det må kunne kalles en formidabel innspurt!

Artur Klavins med kveite på 126cm fra Skagerrak.

Spørsmålet mange nå stiller seg er nok; vil han klare å få gråsteinbit og gå forbi Frode Berven? Det er i det hele tatt meget jevnt i toppen, vi har hele 9 fiskere inne med 15 arter eller mer i konkurransen, så her er fortsatt alt helt åpent. Svaret på dette må dere altså vente med å få til konkurransen er over, nå blir det ingen flere oppdateringer før vinnere annonseres i november.


Resultatlister pr. 14. september finner dere som vanlig på konkurransens hjemmeside her. Oversikt over alle premiene i konkurransen finner dere her.


Da gjenstår det bare for meg å ønske alle deltakere lykke til med innspurten i konkurransen! Skitt fiske folkens!


Hilsen Atle

177 visninger

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page