top of page

Havfisker'n - Artur Klavins klinker til

Nok en helg i Havfisker'n er unnagjort, og selv om det har vært en liten periode med lavere aktivitet de siste to ukene så tikker det fortsatt jevnt og trutt inn fisk. Vi tror vi befinner oss i overgangen mellom sjøisfiskesesongen og havfiskesesongen for mange nå, og at dette er bakgrunnen for et noe lavere tempo på innmeldinger siste to uker. En av de som nå ser ut til å ha beveget seg fra is til åpent vann er Artur Klavins, og det med stort hell også. Artur meldte inn ei flott lange på 140cm i dag, det er konkurransens nest lengste fisk så langt!

Artur Klavins med lange på 140cm.

I Nord-Norge har vind og uvær satt mange fiskere på land siste tiden, men Daniel Andersen har brukt tiden til å fiske alternativt og meldt inn både rødspette på 46cm og sandflyndre på 45cm de siste dagene. Sandflyndra hans er konkurransens mest poenggivende fisk så langt, en plass han deler med Ole Rosvoldsve, det også en sandflyndre.

Daniel Andersen med sandflyndre på 45cm.

Endre Hopland sin spisskate kom inn på onsdag, men siden vi ikke hadde poseringsbilde tilgjengelig da forrige oppdatering gikk ut så tar vi denne med nå. Slike fisker kan vi jo ikke få sett nok av!

Endre Hopland med spisskate, 124cm.

Hvis vi ser på sammenlagtlista så konstaterer vi at Kristian Hausken i tillegg til å ha forbedret noen av artene sine også har notert seg for to nye arter. Dette gjør at han klatrer videre opp til 2. plassen bak Markus Bygnes Guttormsen på førsteplass. Kristian har et snitt på hele 86,63 artspoeng fordelt på sine 8 arter, det er rett og slett imponerende! Kjetil Guttormsen er nå nede på 3. plass og rett bak han halser ukas rakett, Øystein Davidsen på 4. plass.


Vi tar også med en innmelding av berggylte fra Donatas Eicas. Donatas sine målebilder er rett og slett en fryd å se på, slike bilder er veldig enkle å bedømme. Jevnt over er det god kvalitet på dokumentasjonen blant innmeldingene i konkurransen, men det skader ikke ta en titt på målebildet under her! Måleplanke slår tommestokk alle dager i uka.

Donatas Eicas sine innmeldinger står til 20 i stil.


Litt statistikk fra konkurransen til slutt, vi har nå passert 120 deltakere, vi har 47 deltakere som har meldt inn fisk så langt og totalt 180 godkjente innmeldinger! Knurr, sandflyndre og torsk er de mest vanlige artene, mens ingen har meldt inn hvitskate eller kveite enda. Resultatlister for hver art finner du i FishDonkey, mens øvrige resultatlister og statistikk finnes på resultatsiden her på Havfisker'n.


Vi ser frem til mange flere spektakulære fangster i ukene som kommer! Spesielt blir det artig å se hvordan grand slam listene kommer til å utvikle seg, her må du altså ha alle tre artene for å få navnet opp på lista.


Skitt fiske alle sammen!

300 visninger

Siste innlegg

Se alle

Commentaires


bottom of page