top of page

Havfisker'n - Edvardsen med kjempelange

Da var tiden inne for å ta en ny oppdatering fra det vi våger å kalle Norges kuleste havfiskekonkurranse! Korona eller ei, Havfisker'n består! Det tikker jevnt og trutt inn med innmeldinger, og også denne gangen har vi noen skikkelige storfisker å by på. Deltakerantallet har flatet litt ut de siste ukene, vi er nå 136 deltakere, 73 av disse har meldt inn fisk fordelt på totalt 329 godkjente innmeldinger! Det er vi selvsagt kjempefornøyd med, men vi regner med at enda flere melder seg på utover våren.


Vi starter med Endre Edvardsen sin lange på 149cm. Det er konkurransens nest lengste lange og neste lengste fisk totalt så langt, sammen med Bilal Saab sin torsk på samme lengde. Endre har foreløpig kun to arter inne i konkurransen og ligger derfor nede på en 41. plass foreløpig.

Endre Edvardsen med lange på hele 149cm!

En som derimot ikke har bare to arter er Magnar Ulvatn, han melder denne gangen inn en flott lysing på hele 104cm! Med totalt 7 innmeldte arter ligger han dermed på en pen 4. plass, rett bak fiskekompis Endre Hopland som har klatret opp til 3. plass.

Magnar Ulvatn med lysing på 104cm.

Artur Klavins har fått opp dampen og melder inn en torsk på 103cm! Med totalt 7 innmeldte arter ligger Artur nå på 6. plass i listen for årets havfisker.

Artur Klavins, torsk 103cm.

I Nordland har Tony Pettersen vært ute på dypt vann, det endte opp med ei brosme på 101cm! Brosme over meteren er kult og det gav Tony hele 106.32 artspoeng. Som om ikke det var nok klinket han også til med sei på 102cm og han ligger nå på en 17. plass på lista for årets havfisker og øverst på lista for lengst sei! Knallbra Tony!

Tony Pettersen med stor brosme, 101cm.
Tony igjen, denne gangen sei på 102cm!

Det skjer ting i Skagerrak også, nå har endelig Team Olex/Garmin fått somlet seg til å få båten på sjøen. De var ikke beskjedne på første turen ut, ryktene sier at stampen ble fylt med grov brosme og lange i et slikt omfang at middagene for resten av året ble sikret. Lars Christian Holte syntes ikke 101cm var noe særlig så han melder like gjerne inn ei feit Skagerrakbrosme på 102cm! Det gir hele 107.37 artspoeng og sammen med hans andre innmeldinger siste ukene plasserer det ham på en foreløpig 22. plass i årets havfisker samt 1. plass i listen for lengst brosme.

Lars Christian Holte med brosme, 102cm!

Teamkompis Vegard Kolstad syntes det var stusselig med bare brosme, så han klinket like gjerne til med en double, brosme på 101cm og lange på 132! Vi tror det var passe tungt å sveive opp! Grattis Vegard! Team Olex/Garmin blir farlige i år.

Vegar Kolstad med double!

Hvis vi beveger oss over på de litt mindre og flatere fiskene så er det meget gledelig å se at det er en Lundehering som nå leder listen for lengst skrubbe! Håvard Fredly melder inn ei skrubbe på 40cm! Håvard er faktisk helt oppe på en 15. plass på lista for årets havfisker med 6 arter!

Håvard Fredly sin skrubbe på 40cm.

Flemming Arnesen Gluch er nykommer og ukas klatrer, han har ikke ligget på latsiden siden han kom inn i konkurransen og står nå med 4 arter og innehar 21. plassen på lista for årets havfisker. Vi tar med torsken på 100cm som han har meldt inn. Flemming gikk også rett inn og tok grand slam i kveite, torsk og gråsteinbit, rett og slett imponerende!

Flemming Arnesen Gluch med torsk på 100cm.

Apropos grand slam konkurransene, Endre Hopland ble førstemann til å klare grand slam lyr, lysing og sei denne uka, og Artur Klavins tok også grand slam i berggylte, knurr og blåstål, men ligger foreløpig på en 4. plass på den listen.


Jeg vil igjen benytte anledningen til å takke alle som deltar i og støtter opp om konkurransen! Det er tidvis mange innmeldinger og vi kommer til å ha førsteprioritet å holde resultatlistene på hjemmesiden mest mulig oppdatert. Husk at det er FishDonkey og resultatlisten på denne nettsiden som er stedet å gå for å følge med på status til en hver tid, samtidig som du finner masse flotte bilder i bildegalleriet. Vi håper å kunne lage litt mer stoff rundt konkurransen utover våren og sommeren, det vil også komme mer utfyllende presentasjoner av de ulike premiene etter hvert. Håper alle tar godt i mot disse presentasjonene, for alle sponsorene skal virkelig ha honnør for det de har bidratt med. Uten dem ville det ikke vært mulig å presentere denne konkurransen slik den har blitt.


Til sist en liten oppfordring. Vær snille å les reglene for innmelding av fisk. Dersom innmeldinger utføres iht. til beskrivelsen i reglene så gjør dere ting så veldig mye enklere for oss som sitter med bedømmingen. Fisken bør ligge på sin høyre side med snuten mot lengde null. Måleredskapen skal ligge under fisken og ikke over. Reglene kan dere lese her.


Det var alt for denne gang, skitt fiske i helgen folkens!


Hilsen Atle

326 visninger

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page