top of page

Havfisker'n - Roger klinker til

Nok en helg er unnagjort, nye innmeldinger har tikket inn. Vi er nå 130 påmeldte deltakere i konkurransen og 60 av disse har meldt inn fisk så langt. Antall godkjente innmeldinger har nå passert 250! Jeg vet jeg gjentar meg selv nå, men det er bare utrolig gøy at så mange støtter opp om konseptet og melder inn fisk!


Denne gangen var det Roger Nilsen sin lysing som imponerte mest. Dette var Roger sin første innmelding i konkurransen, og at han tar turen over fjellene ens ærend for å fiske lysing, og til de grader lykkes med akkurat dette er bare rått. Èn fisk og rett i tet! Gratulerer Roger! Tør jeg utfordre deg til å være først ute med å melde inn hvitskate?

Roger Nilsen med lysing på hele 113cm.

En annen som debuterte i konkurransen i helgen var Fredrik Tronhuus. Fredrik er en råtass på å dra opp stor fisk i Skagerrak, og denne helgen var det brosme som stod på menyen. Med 93cm gikk han rett inn på 2. plass i listen for lengst brosme!

Fredrik Tronhuus med ei flott brosme på 93cm.

Ellers tar vi også med Tony Pettersen sin sei på 99cm, den innmeldingen gikk rett til topps i lista for lengst sei. Gratulerer Tony!

Tony Pettersen sin sei på 99cm.

I resultatlista for årets havfisker er det fortsatt Markus Bygnes Guttormsen som leder, men forspranget skrumper nå inn for hver uke. Kristian Hausken ligger på andreplass, mens Sten-Inge Polland har kommet som en rakett og er nå oppe på tredjeplass!

Ukas rakett, Sten-Inge Polland, med kveite fra forrige uke.

I forrige oppdatering glemte vi å ta med at Daniel Andersen var førstemann ute til å klare Grand Slam kveite, torsk og gråsteinbit. Han ble da fjerdemann som klarer Grand Slam i havfisker'n, fra før av har Markus Bygnes Guttormsen, Vidmantas Liutkus og Kjetil Guttormsen Grand Slam berggylte, knurr og blåstål.

Daniel Andersen en av torskene han har meldt inn i konkurransen.

Vi avslutter med litt statistikk over alle godkjente innmeldinger, nå er alle arter bortsett fra hvitskate representert i listen. Denne pluss resultatliste for årets havfisker, lengst fisk og alle grand slam lister finner du også her.

Statistikk over alle godkjente innmeldinger.

Skitt fiske videre folkens!


Hilsen Atle

285 visninger

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page