top of page

Havfisker'n - Siste sjanse!

Oppdatert: 3. nov. 2021

Vi er nå kommet til siste helgen i oktober og det er bare noen få dager igjen før konkurransen er over og vi skal kåre årets havfisker! For å beholde spenningen har resultatlisten ikke vært oppdatert siden midten av september, og det er derfor fortsatt ganske åpent hvem det faktisk er som stikker av med seieren. Kanskje vil det være en innmeldt fisk kommende helg som vil avgjøre? Ved siste oppdatering kunne det se ut som kampen vil stå mellom Frode Berven, Artur Klavins og Tommy Eriksen, alle disse har klatret over 1600 poeng, men det lusker også flere bak som kan ha forbedret poengsummene sine siste måneden.

Fra venstre: Tommy Eriksen, Frode Berven og Artur Klavins.


Hva skjer etter helgen?

Konkurransen stenger kl. 23.00 søndag kveld. På mandag og tirsdag vil resultatlistene på hjemmesiden tas bort slik at arrangøren kan ferdigstille og kvalitetssikre resultatene. Mot slutten av neste uke vil det så publiseres et innlegg på denne bloggen hvor samtlige resultater blir offentligjort og alle vinnere kåret. Etter dette blir hver enkelt vinner kontaktet for å bekrefte eposter og adresser for utsendelse av premier. Vi håper å ha alle premier utsendt innen utgangen av november.

Link til premiebordet.


Jeg ønsker med dette alle deltakere skitt fiske denne helgen, og husk at det er fortsatt fullt mulig å dra avgårde med lengst fisk premiene i alle artsklassene, ingenting er avgjort enda!


Hilsen Atle


154 visninger

Siste innlegg

Se alle
bottom of page