top of page

Havfisker'n - Status 1.april

To måneder inn i konkurransen teller vi nå drøye 130 deltakere, 65 av disse har innmeldt og fått godkjent fisk fordelt på hele 286 godkjente innmeldinger! Vi har 5 deltakere som har klart grand slam så langt og 16 deltakere som har 5 arter eller mer. De 3 mest innmeldte artene er torsk, knurr og lange, mens ingen har enda klart å registrere hvitskate.


Vi ber om forståelse for at med hele 18 ulike arter så kan vi ikke referere fra hver enkelt resultatliste, i oppdateringene fra konkurransen kommer vi til å fokusere på sammenlagtlisten, grand slam listene og listen for lengst fisk. Deltakere som sender inn bilder av seg selv med fisk vil bli prioritert, så vi oppfordrer nok en gang til å gjøre dette uavhengig av om fisken er stor eller liten. For de som ønsker å holde seg oppdatert på hva som skjer på ukentlig basis oppfordrer vi til å følge med på resultatsiden samt bildegalleriet her på www.havfiskern.no.


Vi tar med noen av høydepunktene siden sist og starter med havfiskedronninga fra Stryn, May Liza Johansen. Hun har meldt inn sin første fisk, en flott torsk på 112cm.

May Liza Johansen med torsk på 112cm.

Stefan Martinsen har vært ute og fisket sei, resultatet ble 78cm.

Stefan Martinsen, sei 78cm.

Artur Klavins er en mann vi tror kommer til å være med å prege denne konkurransen, denne gangen har han meldt inn en meget respektabel lysing på 104cm.

Artur Klavins, lysing 104cm.

I konkurransen om å bli årets havfisker holder fortsatt Markus Bygnes Guttormsen stand med hele 11 arter og 837.18 artspoeng. Kristian Hausken holder også på 2. plassen fra sist med 793.07 artspoeng, mens Tommy Eriksen har tatt steget opp på 3. plass med 618.08 artspoeng.

Frode Berven har klatret oppover listene og ligger nå helt oppe på 4. plass. Med sin siste innmelding, berggylte på 42cm, ble han 5. mann til å ta grand slam i konkurransen, og leder sågar listen for grand slam berggylte, knurr og blåstål! Gratulerer Frode!


Vi ønsker med dette alle deltakere en riktig god påske og ser frem til å følge med på innmeldingene i FishDonkey gjennom hele påska.


Skitt fiske folkens!

285 visninger

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page