top of page

Navionics inn som ny sponsor i Havfisker'n!

Vi fortsetter presentasjonen av årets sponsorer og kan avsløre at vi i 2024 har fått Navionics med på laget! Navionics er den ledende leverandøren av sjøkart for kartplottere og mobile enheter og er kjent for høy kvalitet og hyppige oppdateringer på kartene sine.


Navionics Platinum+ med detaljrike kart for hele Norge

Navionics støtter de fleste kartplottere på markedet i dag og sammen med sin Navionics Boating app tilbyr de et komplett sømløst system på tvers av plotter og mobile enheter som gjør at du kan ta kartene med deg overalt, utforske nye områder fra sofaen hjemme, markere nye waypoints på mobilen og så synkronisere disse til plotteren i båten neste gang du er på sjøen. Med Navionics Platinum+ serien for du også det mest detaljerte skyggerelieffkartlaget på markedet, med ekstreme detaljer som viser detaljerte bunnstrukturer og vrak i utvalgte områder som er kartlagt med multistrålesonar. Med et abonnement kan du løpende oppdatere kartene dine med nye data så ofte du vil gjennom deres nettsider.


I Havfisker'n stiller Navionics med nevnte Navionics Platinum+ kartbrikker som dekker hele Norge, samt gavekort på kart og abonnementer til deres Navionics Boating app!


Vi takker Navionics for tilliten og ser frem til samarbeidet i årets sesong av Havfisker'n!

80 visninger

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page