top of page

Premiebordet er klart - Rekordstor premiepott!

Tiden er endelig kommet for å avsløre årets premiebord, det største og mest omfangsrike vi har presentert i Havfisker'n noen gang! Den totale verdien av premiepotten overstiger 400.000kr, en sum er helt hinsides når vi snakker om en konkurranse som koster under hundrelappen i deltakeravgift. Dette er takket være en solid gjeng med meget velvillige og entusiastiske sponsorer som støtter konkurransen!

Hemmingodden Lodge er i år som i fjor hovedsponsor i Havfisker'n.

Samtlige av de største sponsorene er presentert i løpet av våren men mange er nok likevel spente på hva slags premier som er satt opp i de ulike klassene. Med tanke på at Havfisker'n har vokst både i antall deltakere og antall arter og klasser de siste årene så er det å sette opp et komplett premiebord som skal ivareta alle klasser og deltakere ingen enkel affære. I år har vi derfor forsøkt å gjøre noen grep som forhåpentligvis vil fordele premiene ut til flere av våre deltakere, og også gjør hovedpremien mer attraktiv ved å la flere få muligheten til å vinne denne.

Som nevnt er det fortsatt Hemmingodden Lodge som er vår hovedsponsor og som har donert hovedpremien i årets konkurranse. I år går ikke nødvendigvis denne premien til vinneren slik den gjorde i fjor. I stedet har vi valgt å trekke denne premien blant samtlige deltakere som klarer 1500 poeng eller mer i konkurransen. Vi håper dette er et grep som blir satt pris på, og at enda flere melder seg på i kampen om å vinne ei fantastisk uke med fiske hos Hemmingodden Lodge i Lofoten!

Kato Andre Bøe ønsker vinneren av årets hovedpremie velkommen til Hemmingodden Lodge.

Årets havfisker vil derfor i år vinne en Minn Kota Riptide Terrova baugmontert elmotor, sponset av Comstedt Norge AS! Comstedt sponser også årets 3. premie som er en Humminbird Helix 9 Chirp DI+ nettverksbasert kartplotter og ekkolodd, og i tillegg legger de også en Helix 7 tommer kombinert kartplotter og ekkolodd i potten!


Comstedt Norge AS slår på stortromma og donerer 3 flotte premier til konkurransen.


Verdt å nevne er at Ursuit også dette året er med som en av hovedsponsorene. 2. premie i årets konkurranse er en Ursuit Gemino Operative, det råeste og sikreste plagget du kan kle deg med på sjøen!

Ursuit Gemino Operative holder deg tørr og varm, og i live på sjøen.

Navionics Scandinavia sponser premiene i årets grand slam konkurransen, og førstepremien her er en Navionics Platinum+ kartbrikke for hele Norge!

Vinner du en av grand slam klassene så kan du få denne type kartvisning i båten din.

Juniorene vil også få en solid oppgradering av sitt premiebord i år. Sølvkroken har nemlig gått inn og sponset hele juniorkonkurransen! Så stor er potten fra Sølvkroken at vi kan gå ut og garantere premie til samtlige juniorer! Vi har låst premiene i de fem første plassene i juniorklassen, men resterende deltakere vil dele på resten av premiepotten som består av en rekke ulike produkter fra Sølvkroken!

Vinnere av de fem første plassene i juniorkonkurransen vinner en flott stangkombo fra Sølvkroken!

Vi har ikke glemt årets kvinnelige havfisker, hun vinner en flott premie i form av et gavekort til 15.000kr som kan benyttes til et valgfritt reisemål i Norge! Gavekort får også vinnerene av lagkonkurransen, her er det Varanger Brygge som stiller med et opphold til en verdi av 15.000kr!

Hvis vi da også nevner at vi har Titran Rorbuer med på laget så sier det seg selv at reiseopplevelsene står i kø for flere heldige vinnere denne sesongen!

Selvsagt har vi også noen flere trekkepremier på lur, så det er bare å følge med videre.


Vi håper premiebordet faller i smak og at alle deltakere er fornøyd med hvordan premiene er fordelt. Hele premiebordet er gjort tilgjengelig direkte fra menyen øverst på siden, men du kan også se premiebordet ved å trykke her.


Til slutt vil vi nok en gang rette en stor takk til alle sponsorer som er med og støtter konkurransen. Vi mener det er helt enestående og unikt å kunne presentere så mange og flotte premier i en konkurranse som koster under hundrelappen og går gjennom nesten hele året! Ta en spesiell titt på sponsorbanneret øverst på siden og de øvrige logoene på nettsiden og merk dere disse til neste gang dere skal ut og bruke penger på fiskeutstyr eller reiseopplevelser!


Skitt fiske videre folkens!

Hilsen Endre og Atle

619 visninger

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page