top of page

Premier 2022 - Daiwa tar grand slam!

Daiwa Scandinavia var en av våre største sponsorer i fjorårets konkurranse og stilte da opp med samtlige premier i grand slam-klassene. I år har vi utvidet konkurransen med enda to nye grand slam-klasser, men det stopper likevel ikke givergleden til Petter Skudal i Daiwa Scandinavia! I år som i fjor stiller Daiwa Scandinavia med samtlige premier i grand slam-klassene!

I år som i fjor; Daiwa tar grand slam!


1. Premie grand slam - Daiwa BG MQ 5000

Med BG Monocoque-snella introduserer DAIWA neste generasjon av de utrolig sterke og holdbare BG-snellene. Avhengig av størrelsen er BG MQ-snellene det riktige valget for middels tungt spinnfiske i ferskvann og saltvann.

Verdi: 2495kr!


2. Premie grand slam - 1500m med J-Braid

Takket være det ultra tynne materialet J-Braid er laget av, er resultatet usedvanlig mykt og glatt! Du kommer momentant til å merke forskjell når du prøver den for første gang! Ikke bare får du lengre kast, men den runde profilen ligger bedre på snellen og har svært lite friksjon i ringene. Dette gir også et lydløst snøre, som ikke får ringene til å vibrere eller lage lyd.

Verdi 1695kr!


3. Premie grand slam - Daiwa Super Kenzaki Boat havfiskestang

Super Kenzaki Boat stengene trenger ingen introduksjon blant erfarne båtfiskere. Den nå legendariske stangserien dekker over enorme bruksområder, enkeltvis og som stangserie.

Stengene er unikt lette og balanserte med mengder av tilpasset kraft i klingen. Hver stang overfører selv de minste vibrasjoner og napp fra verdenen under vannskorpa.

Verdi 1295kr!


Om Daiwa Scandinavia

Daiwa Scandinavia ble etablert som en del av det Europeiske nettverket i 2012 for å håndtere salg og distribusjon i Finland, Sverige, Danmark og Norge. Selskapet er også sentrale i utviklingen av fiskeutstyr i Skandinavia i tillegg til å bidra i inn i det Europeiske markedet.


Vi retter en stor takk til Daiwa Scandinavia for at de ønsker å fortsette samarbeidet med Havfisker'n og oppfordrer alle våre deltakere til å da en titt på utvalget på Daiwa Scandinavia sin nettside!

104 visninger

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page