top of page

Premier 2022 - Pure Fishing

Vi fortsetter med presentasjon av årets sponsorpremier, og nå er det Pure Fishing som står for tur. Som de fleste andre sponsorene våre var også Pure Fishing med i fjor, og i år har de tråkket til med noen skikkelig flotte premier!


Fin Nor Marquesa 30 Lever Drag

Fin Nor Marquesa er Pure Fishing sin premium havfiskesnelle med lever drag. Laget av maskinfrest 661 aluminium for å være lettere og sterkere enn andre lever drag havfiskesneller. Den kraftige karbonbremsen er sterk nok til å stoppe selv de raskeste og sterkeste fiskene som svømmer i havet både i Norge og i tropiske strøk. Dette er noe av det beste du kan fiske med når du jakter på stor kveite og torsk.

Verdi: 5.499kr!

Fin-Nor Marquesa 30 Lever Drag snelle

Penn Carnage båtstang 7 fot 30lbs

Stengene er laget av høyeste kvalitet karbonfiber, og det er brukt Powerlux 1000 lim. Dette har resultert i at stengene blir ekstremt lette og tynne, men samtidig overlegent sterke. Klingen har er bygd opp med X-Wrap for å gjøre stengene enda sterker, og for å forhindra at det vrir seg.

Pure Fishing har valgt de beste komponentene fra Fuji i snellefeste, og stangringene er av type Fuji SiC K-type.

Stengene kommer i 3 modeller, så her finner du en stang som passer ditt fiske, enten du er ute etter å fiske torsk og flyndre på grunnene, eller om du er ute etter store kveiter i nord.

Verdi: 4.999kr!

Penn Carnage båtstang 7 fot 30lbs.

Berkley Power Herring

Berkley Power Herring er en utmerket allround jigg for stor torsk, sei og kveite. Jiggene kommer i pakker av et hode og to kropper. Den er ferdig rigget med curlytail og det følger med en paddletail i pakken.

Jiggene leveres i to størrelser og åtte farger. Alle har den velkjente PowerBait formelen som trigger til hugg med både smak og lukt.

Verdi: 2500kr!

10 stk ass Berkley Power Herring shads.

Om Pure Fishing

PureFishing er verdens største fiskeutstyrsprodusent med merkevarer som AbuGarcia, Penn, Berkley, Mitchell, Shakespeare, Finnor, Plano, Hardy, Greys. De har siste tiden ytterligere styrket sin posisjon med å kjøpe opp Svendsen Sport som bla har merkevarene Savage Gear, imax, Ron Thompson, DAM, Hansen, Scierra, Prologic med mer.


Vi retter en stor takk til Asgeir Alvestad og Pure Fishing for at de stiller opp som sponsor i Havfisker'n 2022!

123 visninger

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page