top of page

Premier 2022 - Telmo Control AS

I serien med presentasjon av sponsorpremier er turen nå kommet til Telmo Control AS. Bedriften som holder til på Skedsmokorset utenfor Oslo trår til med flere flotte premier i årets konkurranse!


Bennet elektrohydraulisk trimplan eller valgfritt lagerført utstyr

Bennett’s standard hydrauliske trimplan er kjent for kraft, presisjon og ikke minst holdbarhet.

Trimplanene passer båter fra 15’ til 54’. Ved bruk av kontrollpanelet kan du justere trimplanene individuelt eller begge samtidig slik at du til enhver tid har den beste kjørestillingen utifra vær og bølger. Økt fart og redusert drivstoff forbruk er noen av egenskapene til standard trimplan settene.

Verdi: 8000kr!

Bennet elektrohydrauliske trimplan

Gussi Thermo koppholder eller valgfritt lagerført utstyr

Super elegant, premium koppholder med varm og kald funksjonalitet fra italienske Gussi. Med LED belysning. THERMICA er en innebygd koppholder utviklet for de marine miljøene og lar deg velge temperaturen fra en minimunm på -1 °C (30F) til maksimalt +55 °C (131F) med bare én knapp basert på dine behov. Ved å bruke senter knappen kan du aktivere THERMICA som kjøler eller varmeapparat, de 2 funksjonene er uthevet med henholdsvis et blått eller rødt LED-lys.

Verdi: 7000kr!

Gussi Thermica koppholder med kjøling og varme

2 stk. Khans fiskestangholder for rekke eller valgfritt lagerført utstyr

Kan justeres 360 grader og monteres horisontalt eller vertikalt på pulpitt/rekke fra 22 mm til 25 mm. Maks. Fiskestangtykkelse: 38 mm.

Produsert i rusfritt stål 316 og nylonforsterket konstruksjon.

Verdi: 1000kr!

Stangholder for rekkemontering

King Dolphin alu propell eller valgfritt lagerført utstyr

King Dolphin Propeller Company ble etablert I 2011 som en del av DS TECH Co, Ltd. som ble startet opp i 1985. King Dolphin har allerede rukket å opparbeide seg som en solid og troverdig leverandør av aluminiums propeller for ettermarkedet av utenbordsmotorer. Produktene holder meget høy kvalitet til en svært fornuftig pris.

Verdi: 500kr!

King Dolphin alu propell

Om Telmo Control AS

Telmo Control A/S er et familie eid selskap som siden 1971 har drevet med engros salg av båtustyr, motordeler og spesialprodukter til industrien. I dag er det 8 ansatte i bedriften, og de holder til på Skedsmokorset i gamle Akershus fylke hvor de både har lager og kontorlokaler. Telmo Control AS omsatte for omkring 50 millioner kroner i 2021.

Telmo Control A/S fyllte 50 år i august 2021. Femti år som leverandør til norsk båtindustri betyr at det befinner seg titusenvis av Telmo’s produkter om bord i norske fritidsbåter. Dette understreker kvaliteten på våre verdenskjente merkevarer og er samtidig en kilde til mulige nyanskaffelser gjennom oppgraderinger, vedlikehold og reparasjoner.


Vi retter en stor takk til Telmo Control AS og daglig leder Morten Esp for deres bidrag til konkurransen!

50 visninger

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page