top of page

Premier 2022 - Torshov Sportsfiske klinker til!

I fjorårets konkurranse hadde vi et et fantastisk premiebord, og 2022 ser ikke ut til å bli noe dårligere! I tiden fremover kommer vi til å presentere premiene vi får bekreftet inn, slik at dere deltakere kan se alt det flotte dere konkurrerer om! Først ut er Torshov Sportsfiske som også var med som sponsor i fjor. I forrige uke tikket det inn en gladmelding fra Ole Jørgen Steen i Torshov Sportsfiske, de stiller med en Shimano Talica 25 som premie i årets konkurranse!

Fantastisk premie fra Torshov Sportsfiske - Shimano Talica 25 2-speed!

Shimano Talica er en skikkelig kvalitetsserie for seriøst havfiske, der høy utveksling og en noe smalere bredde er grunnpilarene i designet. Talica er bl.a utstyrt med hus av støpt aluminium, vanntett bremsesystem, lukkede AR-B kulelagre, drev av messing og spole av aluminium.

Premien har en verdi på hele 8299kr!


Om Torshov Sportsfiske

Torshov Sportsfiske holder til i Oslo og er en av Norges eldste sportsbutikker. De hjelper et bredt spekter av kunder – fra førstegangsfiskere til erfarne sportsfiskere.

Torshov Sportsfiske AS startet opp som selvstendig firma i 2013 med nye eiere. Butikken har tidligere vært en del av Torshov Sport i 15 år og tidlige som Lorang Sport i ytterlige 60 år. ​Vår målsetting er å bidra med kunnskap, god service og riktig utstyr slik at du får en bedre fiskeopplevelse.

Torshov Sportsfiske dekker aller former for sportsfiske, også moderne meitefiske, Karpe og Surfcasting. De har en bred kundegruppe: alt fra førstegangsfiskere til erfarne sportsfiskere. Torshov Sportsfiske har mye spesialutstyr til ulike former for fiske. Finner du ikke det du leter etter hos Torshov Sportsfiske, hjelper de deg å bestille inn produktet.

Velkommen til Torshov Sportsfiske!


Vi takker Ole Jørgen Steen og Torshov Sportsfiske for bidraget til årets konkurranse og oppfordrer alle sportsfiskere i Oslo til å ta en tur innom denne flotte butikken!

154 visninger

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page