top of page

Titran Rorbuer sponser Havfisker'n!

Titran er et av Midt-Norges største og eldste fiskevær med beliggenhet på Frøya. Her finner vi Titran Rorbuer, en av årets nye sponsorer i Havfisker'n. Her er det kort vei til mange av de beste fiskeplassene i regionen, og er det dårlig vær finnes det også mange gode fiskeplasser langs land.


Titran Rorbuer stiller med en flott premie som innebærer overnatting 2 netter i 70kvm rorbu med 6 sengeplasser inkludert sengetøy og utvask ved utreise, samt selve gulroten, 8 timers guidet fiske med den nye båten M/S Ørnklakken som er en 37 fots speed katamaran med rikelig boltreplass ombord! Total verdi på premien er på 18.000kr!


Om Titran Rorbuer

Titran på Frøya er et av Midt-Norges største og eldste fiskevær, med historie tilbake til vikingtida. Titran ligger på Frøyas sydvestligste punkt, med kort vei til gode fiskeplasser (fra ca 5 min). Området rundt Titran har en flott skjærgård og farvann med lite undervannsskjær. Herfra er det bare noen minutter med båt til de absolutte topplassene i regionen. Her er Ørnklakken, Brannsbakken, Håkaskallen og mange andre eksepsjonelle steder raskt nådd med førsteklasses båter.


Vi takker Titran Rorbuer for samarbeidet og ser frem til å sende noen heldige vinnere avgårde for et spennende opphold ombord M/S Ørnklakken!


76 visninger

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page