top of page

Velkommen til Havfisker’n 2021!

Oppdatert: 19. jan. 2021

Vi presenterer “Havfisker’n”, en online fiskekonkurranse for hele Norge! Det skal konkurreres i hele 18 nøye utplukket arter som er delt inn i 6 ulike “grand slam” konkurranser. (Grand slam betyr at du må ha tre bestemte fisker av ulik art). All fisk må måles, tas bilde av og rapporteres gjennom FishDonkey.

Brosme- En av artene som er med i konkurransen.

Konkurransen har tre ulike nivåer. På første nivå konkurreres det på lengst fisk pr. art. På nivå 2 finner vi 6 ulike grand slams. Her må man ha 3 ulike arter i hver grand slam og lengden på disse summeres. På øverste nivå kårer vi “årets havfisker”, her teller alle 18 arter i en sammenlagt liste beregnet ut fra et poengsystem.

Det konkurreres kun på lengste fisk, det er altså bare én fisk som teller for hver art. Du kan melde inn så mange fisk du vil, men det er altså kun den til en hver tid lengste fisken som teller i konkurransen.


Resultatlister for hver art samt grand slam kategoriene oppdateres "live" i FishDonkey fortløpende gjennom konkurransen, mens listen for “årets havfisker” oppdateres på her på konkurransens nettside.


Pr. i dag jobber vi med oppsett av premiering og har allerede med oss flere sponsorer på laget. Premiebordet vil bli kontinuerlig oppdatert utover våren.


Vi tar sikte på oppstart allerede 1. februar og konkurransen vil vare helt frem til 31. oktober. Det vil åpnes for påmelding i FishDonkey i løpet av siste uken i januar.

Mer informasjon om FishDonkey, påmelding, påmeldingsavgift og konkurransen generelt publiseres fortløpende på denne nettsiden de kommende ukene. Konkurransen arrangeres av Team Krokodille i samarbeid med Fiskeavisen og sponsorene.


Vi håper dette konseptet faller i smak og at vi får med oss flest mulig i konkurransen!


Lykke til!


Hilsen Atle

724 visninger

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page