top of page

Premiebordet

Her finner du oversikt over alle premiene i konkurransen. Det er satt opp premier til de 15 beste i sammenlagtkonkurransen "årets havfisker", 3 premier i hver av de 6 grand slam konkurransene samt premie for lengst fisk for hver av de 18 artene. Den totale verdien av premierbordet er over 240.000 kr! Vi retter en stor takk til alle sponsorene som har stilt opp og donert premier!

Havfisker'n sponses av:

Korrekt-logo-Big-Fish.jpg
Daiwa.jpg
MotorGuide_Norge.png
Simrad_Yachting_logo.svg.png
Telmo_control.jpg
Årets Havfisker

Årets havfisker

I konkurransen "årets havfisker" handler det om å melde inn flest mulig av de 18 artene. I denne konkurransen beregnes det en poengsum for hver innmeldte art basert på en grunnlengde. Den som har høyest poengsum ved konkurranseslutt blir "årets havfisker".

Velkommen.JPG

1. plass årets havfisker

1 ukes opphold hos Big Fish Adventure

Verdi: 77.150 kr

Sørøya er stedet for ekstreme fiskehistorier, hvor de fleste faktisk er sanne.
Big Fish Adventure - Hasvik Hotel and Housing er en av de eldste  og mest veletablerte tilbyderne av havfiske  i Nord-Norge. Knapt noe sted i verden har bedre forhold for havfiske enn Sørøya. Naturen er upolert, vakker og rå, vannet er rent og det er svært rike forekomster av fisk. Det finnes ikke noe annet sted i verden der det er tatt så mange havfiskerekorder som på Sørøya!

Premien inkluderer de absolutt beste fasilitetene Big Fish Adventure har å by på! 1 uke på Sørøya i hus nede på brygga, 2 stk. Kaasbøll 760HT båter samt 1 dag med guide.  Maks 6 personer. 

Levert av Big Fish Adventure

2. plass årets havfisker

Simrad NSS9 Evo3S

Verdi: 29.850 kr

Navigasjon har aldri vært enklere – med halverte sideinnlastingstider, valg mellom en hvilken som helst kombinasjon av delt skjerm og visninger i 3D. Tilkoblingsmuligheter gjør det enkelt å opprette systemer med flere skjermer og koble skjermer til all den innebygde elektronikken, mens den nye IMX 8-prosessoren med høy ytelse sørger for overvåking av motor og drivstoff i sanntid, kontroll av innebygde lydsystemer og mye mer.

Levert av Simrad

db511fc7ecde7f130ce651e396529f4d-image.j
48403237_2009593199107850_23245219121783

3. plass årets havfisker

MotorGuide Xi3- 55 SW 60" - 12V 

Verdi: 15.990 kr

GPS-styrte baugmonterte elmotorer har revolusjonert sportsfisket!

Si farvel til oppankring med tunge anker og hundrevis av meter med tau. Med en MotoriGuide Xi3 kan du ankre opp med et tastetrykk! 

Motoren kommer med trådløs fjernkontroll og har følgende funksjoner: ankerlås, trinnvis justering (forflytning ved anker), autopilot, registrering og avspilling av rute samt cruisekontroll.

Levert av Motorguide Norge v/Mjøsservice AS

4. plass årets havfisker

Golight Stryker LED lyskaster eller valgfritt båtutstyr

Verdi: 9.000 kr

10 kraftige flux LED som lyser langt og kraftig.

370 grader horisontalt og 135 grader tilt, 320000 CP med en lyslengde på ca 1100 meter. UV og saltvannsbestandig.

Premien gjelder ikke bestillingsvare.

Levert av Telmo Control AS

Golight.png

5. plass årets havfisker

BayStar komplett hydraulisk styring eller valgfritt båtutstyr

Verdi: 7.000 kr

Markedets beste hydrauliske styring til motorer under 150HK. Passer de fleste merker og modeller. Balansert sylinder, med et kompakt design som passer de fleste motorbrønner. Rattpumpe med tilt leveres som ekstrautstyr.  

Premien gjelder ikke bestillingsvare.

Levert av Telmo Control AS

p_Baystar-kit_default_1.jfif

6. plass årets havfisker

Shimano Tekota 600 HG LCM m/Beastmaster AX Boat slim 20-30lb

Verdi: 6.800 kr

​Torshov Sportsfiske dekker aller former for sportsfiske, også moderne meitefiske, Karpe og Surfcasting. De donerer en flott stangkombo fra Shimano!

Levert av Torshov Sportsfiske

Stangkombo_edited.jpg

7. plass årets havfisker

Simrad Cruise

Verdi: 5.860 kr

Simrad Cruise er den mest intuitive og brukervennlige kartplotteren på markedet. Alt du trenger for en enkel og brukervennlig GPS-navigering er inni boksen – skjerm som er synlig i sollys, monteringsbrakett og en ekkoloddsvinger.

Levert av Simrad

Simrad_Cruise.png

8. plass årets havfisker

Penn Fathom 30 LD 2-speed m/Penn Regiment II XT 7` 12-30lb

Verdi: 5.498 kr

Penn® Fathom LD 2 Speed er en kompromissløs snelle for det moderne havfiske. Denne kompakte snelleserien kommer med ramme og gavler i aluminium samt hoveddrev og pinjon i rustfritt stål, som gir styrke og stabilitet, samt lang levetid. Kommer med kraftig knarr-funksjon. Kombo snelle og stang

Levert av Jakt og Friluft

Premiekombo.png

9. plass årets havfisker

Penn Fathom Lever Drag 30

Verdi: 2.999 kr

Penn® Fathom LD er en kompromissløs snelle for det moderne havfiske. Denne kompakte snelleserien kommer med ramme og gavler i aluminium samt hoveddrev og pinjon i rustfritt stål, som gir styrke og stabilitet, samt lang levetid. Kommer med kraftig knarr-funksjon.

Levert av Penn

PENN_Fathom_Lever_Drag_25N_2.jpg

10. plass årets havfisker

Prey Lightjigger stang

Verdi: 2.500 kr

Prey Light Jigger er en serie stenger først og fremst utviklet med tanke på fiske fra båt. Kombinasjonen av materialer og oppbyggingen generelt gir en klinge med helt utrolige egenskaper, de usedvanlig smekre og lette klingene har nemlig en helt utrolig ryggrad! Valgfri type, 7,8’ eller 6,5’, i 60-120gr, 90-150gr eller 150-260gr.

Levert av Seeberg AS

Lightjigger.png

11. plass årets havfisker

Bennett selvjusterende trimplan SLT10 eller valgfritt båtutstyr

Verdi: 2.500 kr

Nå kan du få kvaliteten som Bennett trimplan er kjent for til en langt hyggeligere pris - samtidig som det er enkelt å montere: ingen hydraulikk slanger eller elektriske ledninger. SLT reagerer umiddelbart på båthastighet og vanntrykk ved å legge til trim når det trengs. Du kommer raskere opp i plan og vil nyte en mye behageligere reise.

Premien gjelder ikke bestillingsvare. 

Levert av Telmo Control AS

Trimplan_edited.jpg

12. plass årets havfisker

Prey Jig Stick stang

Verdi: 2.500 kr

Prey Jig Stick er en innovativ og spennende serie havfiskestenger beregnet til shad- og pilkefiske med multiplikatorsneller. De korte og spenstige Jig Stick stengene med lengdene fra 5,3 fot til 5,9 fot er meget lette. Valgfri type, 5,3’, 5,5’ eller 5,7’. 300g, 500gr, eller 700gr.

Levert av Seeberg AS

Jigstick.png

13. plass årets havfisker

Solas aluminiumspropell eller valgfritt båtutstyr

Verdi: 1.500kr

Telmo Control fører Solas propeller i både aluminium og stål. De fleste propellene finnes dessuten i både fast hub og i Rubex (uten hub). Velger du en Rubex propell må du i tillegg kjøpe en løs hub som passer din motor. Fordelen med en Rubex propell er naturligvis at den passer flere ulike motorer, det er hub'en som bestemmer hvilken som passer akkurat din båt!

Premien gjelder ikke bestillingsvare.

Levert av Telmo Control AS

Solas.png

14. plass årets havfisker

Håndlagede fisketakler

Verdi: 1.000kr

Kristian hos Campelen har laget 6 stk blekksprut slep, (2stk #9/0, 2stk #10/0, 2stk #11/0) og 1stk Hattifnatt m/esca. Dette er takler for storfisken!

Levert av Campelen

Campelen2.png

15. plass årets havfisker

Grunt! eller Attwood båtrengjøringsprodukter eller valgfritt båtutstyr

Verdi: 1.000kr

Grunt er ett 2 i 1 vaske og rensemiddel. Produktet er gele basert til påføring på vertikale overflater.
Løser opp smuss og skitt, samt fjerner misfarging av overflater.

Premien gjelder ikke bestillingsvare.

Levert av Telmo Control AS

Grunt og Attwod.png
Grand slam

Grand slam

BG-MQ.JPG

1. plass grand slam

Daiwa BG MQ 5000

Verdi: 2.495 kr

Med BG Monocoque-snella introduserer DAIWA neste generasjon av de utrolig sterke og holdbare BG-snellene. Avhengig av størrelsen er BG MQ-snellene det riktige valget for middels tungt spinnfiske i ferskvann og saltvann.

Levert av Daiwa Scandinavia

2. plass grand slam

Daiwa J-braid 1500m

Verdi: 1.495 kr

Takket være det ultra tynne materialet J-Braid er laget av, er resultatet usedvanlig mykt og glatt! Du kommer momentant til å merke forskjell når du prøver den for første gang! Ikke bare får du lengre kast, men den runde profilen ligger bedre på snellen og har svært lite friksjon i ringene. Dette gir også et lydløst snøre, som ikke får ringene til å vibrere eller lage lyd.

Levert av Daiwa Scandinavia

J-braid.JPG
Kenzaki.JPG

3. plass grand slam

Super Kenzaki Boat stengene trenger ingen introduksjon blant erfarne båtfiskere. Den nå legendariske stangserien dekker over enorme bruksområder, enkeltvis og som stangserie.
Stengene er unikt lette og balanserte med mengder av tilpasset kraft i klingen. Hver stang overfører selv de minste vibrasjoner og napp fra verdenen under vannskorpa.

Levert av Daiwa Scandinavia

Lengst fisk

Lengst fisk

Premiene for lengst fisk er identiske for samtlige 18 arter og sponses av C-Map og Berkley.

C-Map_Berkley.png

1. plass lengst fisk

C-Map Discover kartbrikke samt Berkley Power Herring og Power Sandeel

Verdi: 2199 kr

Samtlige 18 vinnere av lengst fisk vil få en C-Map Discover kartbrikke samt to stk. gummiagn fra Berkley, 1 Power Herring og en Power Sandeel.

Levert av C-Map og Berkley

bottom of page