top of page

Havfisker'n - Bildekonkurranse juni!

Oppdatert: 30. jun. 2021

Telmo Control AS er en av sponsorene til Havfisker'n og nå ønsker de å bidra med et par trekkepremier! Vi gjennomfører derfor en liten bildekonkurranse i juni! Når konkurransen er gjennomført velger vi ut to vinnere som hver vinner 2 stk. valgfrie stangholdere fra Telmo Control AS!

Eksempel på bilde. Merk at alle typer motiver fra fisketuren godtas!

Regler

For å delta i konkurransen må du dele minst étt bilde på Facebook eller Instagram og tagge bildet med #havfiskern2021. Dersom du ikke ønsker å dele bilder i disse kanalene kan du også sende bildet til atle@teamkrokodille.no. Det må ikke være et poseringsbilde med fisk, det kan også være et bilde av båten din, fiskestanga di eller rett og slett et stemningsbilde fra fisketuren. Du må ikke melde inn fangst for å være med i konkurransen, men du må være deltaker i Havfisker'n. Konkurransen gjelder for hele juni måned, så har du allerede postet et bilde som fyller kriteriene så er du allerede med i trekningen.Et utvalg av stangholdere i Telmo sitt sortiment.


Konkurransen løper altså ut juni måned og i starten av juli trekker vi ut to heldige vinnere som hver kan velge seg ut 2 stk. valgfrie stangholdere fra Telmo Contro AS.


Vi håper å se masse fine bilder fra fisketurer i juni fra dere!


Lykke til!


Hilsen Atle

172 visninger

Siste innlegg

Se alle
bottom of page