top of page

Havfisker'n - Tommy med PB på spisskate

Etter en litt rolig periode med innmeldinger har det knapt gått en dag uten innmeldinger siste uka. Ikke har det vært småfisk heller! Eller hva sier man til blåkjeft på 42cm, gråsteinbit på 94cm, kveite på 137cm, piggskate på 94cm, spisskate på 133cm og torsk på 149cm på en og samme uke!


Vi starter med Magnar Ulvatn sin blåkjeft på 42cm. Den ga ham 105 artspoeng og i tillegg til at han da leder blåkjeftklassen klatrer han stadig på sammenlagtlista for årets havfisker, han er oppe på 4. plass nå!

Magnar Ulvatn med blåkjeft på 42 cm. Fantastisk vakker fisk!

Espen Medaas var ute med kystmeiteutstyret sitt denne uka og landet en gråsteinbit på hele 94cm. Som Espen kommenterte, fisken var tynn, men hva gjør vel det Espen, vi teller kun lengde i denne konkurransen. Grattis med flott fisk og lengst gråsteinbit så langt!

Espen Medaas med skikkelig monsterfisk. Gråsteinbit på 94cm.

Przemek Klepacki er et nytt bekjentskap i Havfisker'n, men han er ikke beskjeden av seg! Przemek er allerede oppe i 5 arter og slo til med ei piggskate på 94cm, konkurransen lengste av den arten så langt!

Przemek Klepacki med ei respektabel piggskate på 94cm.

Tommy Eriksen måtte gi fra seg ledelsen i spisskateklassen da Endre Hopland meldte inn et eksemplar på 124cm for et par uker tilbake. Det ga ham åpenbart blod på tann, for i dag smalt han til med et prakteksemplar på hele 133cm! Det var nytt personlig beste og gir ham også hele 110,83 artspoeng. Med det tar han ledelsen i spisskateklassen igjen og klatrer også oppover på sammenlagtlista. Han befinner seg nå på 11. plass med 4 arter.

Tommy Eriksen sin spisskate på hele 133cm. Nytt personlig beste!

Kveite har vært mangelvare så langt i konkurransen, men denne uka har vi fått hele 5 innmeldinger. Ikke overraskende kommer lederkveita fra Sørøya, både Daniel Andersen og Bilal Saab har meldt inn kveiter over 130cm, men Daniel trakk foreløpig det lengste strået med ei kveite på 137cm mot Bilal sin på 132cm!

Daniel Andersen med kveite, 137cm!
Bilal Saab, kveite 132cm!

Ole Rosvoldsve og Sten-Inge Polland meldte også inn kveiter på henholdsvis 100cm og 89cm. Sten-Inge er oppe på 10. plass nå.

Sten-Inge Polland, kveite 89cm.

Vi har allerede skrevet om stortorskene til Daniel Andersen og Bilal Saab tidligere denne uka, Sigurd Davidsen meldte også inn en kjempetorsk på 126cm og ligger på tredjeplass i torskeklassa. På fjerdeplass finner vi Tommy Eriksen med 114cm.

Tommy Eriksen fisker ikke bare spisskate, her med en respektabel torsk på 114cm.

For en uke det har vært! Utrolig gøy med så mye action i FishDonkey appen, men det får også arrangøren til å lure hvordan det blir å holde unna når det virkelig tar av utover våren. Det er et luksusproblem som vi kan leve med!


Da gjenstår det bare å ønske alle sammen skitt fiske denne helgen! Husk å melde inn fisk i FishDonkey og tagge bilder med #havfiskern2021 på Instagram!


Hilsen Atle

259 visninger

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page