top of page

Over 100 fiskere er allerede klare for Havfisker´n 2023


Nå er det like før Havfisker´n 2023 sparkes i gang. Å komme seg ut tidlig på året kan i år gi enda større sjanser for premie.


En måned er gått siden Havfisker´n 2022 ble avsluttet, med Daniel Andersen som årets havfisker og Martin Klavins som årets junior. Nå banker et nytt fiskeår på døren, og en time over midnatt i natt er vi gang med Norges kuleste helårs-fiskekonkurranse.


Allerede nå, før konkurransen har startet, har vi passert 100 påmeldte deltakere og 15 lag til den nye lagkonkurransen. Det synes vi er en veldig bra start. Vi har forståelse for at ikke alle fisker om vinteren, og at sesongen for mange først begynner utpå våren en gang. I 2023-konkurransen er det likevel flere gode grunner for å komme seg ut tidlig.


Den viktigste av de alle er at fisking og mye frisk luft gjør veldig godt for kropp og sjel i mørketiden. Et annet viktig poeng er at fisket ofte er veldig bra nå om vinteren, og at kvaliteten på fisken er svært god. Og så er det selvsagt det faktum at vi i konkurranseledelsen stiller med flotte premier til en eller flere fiskere som gjør det bra i konkurransen tidlig på året.


Dersom du som deltaker noterer deg for 10 eller flere tellende arter innen utgangen av mars måned, er vinnersjansene gode. Så lenge de innmeldte fiskene er over minstemålet, spiller det heller ingen rolle om arten er liten eller stor. I denne sidekonkurransen er det nemlig ikke de mest poenggivende fiskene som teller, men artene i seg selv.


10 av de 25 artene som teller i Havfisker´n 2023 kan nok være en utfordring i løpet av tre fiskemåneder, men uten andre regler enn at artene må være over minstemål, har vi troen på at dette er noe mange vil klare.


Alle delatljer om konkurransen finner du som alltid på Havfiskern.no. Her kommer også alt av resultater og oppdateringer fra konkurransen. Merk deg spesielt måle- og fotograferingsreglene.


Vi i arrangørkomiteen ønsker alle nye og gamle deltakere lykke til med Havfisker´n 2023!

222 visninger

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page