top of page

Tommy Eriksen i tet i "grand slam skate"

Denne helgen var åpenbart en god helg for skatefiske. På lørdag var Tommy Eriksen og Sten Inge Polland ute på en god plass, for opp kom ikke bare to spisskater, men også flere piggskater. Tommy trakk det lengste strået av de to med ei spisskate på hele 121cm! I tillegg var den største piggskaten hans 85cm.

Tommy Eriksen med en av helgens piggskater.
Tommy sin spisskate.

Fiskekompis Sten Inge Polland gjorde det ikke dårlig han heller med spisskate på 116cm og piggskate på 77cm. De to leder nå "grand slam skate" suverent.


Artur Klavins og Henning Rød noterte seg også for piggskater på lørdag. Artur deler nå førsteplassen for lengste piggskate sammen med Magnar Ulvatn og Helge Gabrielsen.

Artur Klavins med skate på 90cm, det gir delt 1. plass for lengste piggskate.
Henning Rød med piggskate.

Det har selvfølgelig kommet inn mange andre arter i helgen også, vi kan bl.a. melde om at Mr. Team Colibri, Erik Grimsøen, ble den første til å fylle lista i "grand slam flyndre" ved å melde inn alle tre artene, sandflyndre, skrubbe og rødspette. Dette er et godt eksempel på hvordan reglene fungerer og hva som er forskjell på listene på www.havfiskern.no og listene i FishDonkey. Grand slam listene i FishDonkey skiller ikke på hvor mange ulike arter du har meldt inn, den summerer kun total lengde. Derfor er det Torstein Olsen som ligger øverst på lista der. Torstein har dog bare to arter foreløpig, det betyr at det er Erik som leder i premielista da han nå har tatt alle tre arter og har "ekte" grand slam.


Vi minner igjen om at vi ønsker at det sendes inn poseringsbilder, og bruk gjerne hashtag #havfiskern2021 på Instagram!


Skitt fiske videre folkens!

140 visninger

Siste innlegg

Se alle
bottom of page